úterý 22. listopadu 2016

Tip na dárek nejen k Vánocům

Už jste pohlcení vánočním nakupováním. Přiznám se, že já už ano, a už začínám trochu propadat panice.

V hlavě už pár dárků mám, takže si budu muset vymezit asi jeden večer, kdy většinu z nich objednám a bude. Přiznám se, že pro mě je fáze objednávání ta nejnáročnější. Kolikrát večer padnu na sedačku a už nemám silu ani chuť ten počítač otevírat. Takže se na to psychicky připravuji a myslím, že tento týden se na to vrhnu.
Ale dneska se chci podělit o další vychytávku. Jsou to hračky B-Toys, od které máme už spojovací korálky (TADY). Tentokrát jsou z krásného hračkářství Vnímavé hračky, které jsme objevili při cestě z Bratislavy. Povím Vám, nevěděla co dřív. Znáte ten pocit, kdy chodíte po obchodě a říkáte si, tohle by se Matyldě líbilo, tohle by ji bavilo, tohle musím koupit Hugovi k Vánocům. No tak nějak to vypadalo. Nejraději bych tam zůstala a všechny ty hračky vyzkoušela. Bylo moc těžké, rozhodnout se, co vzít a co tam nechat.
Když jsem vybalovala tyhle krásné kousky, prostě jsem neodolala a děti je dostaly už teď. Matylda dostala fakt vychytanou hřebenovou stavebnici Bristle Block. A já se k ní chodím sama uklidňovat. Je parádní, Matyldu moc baví tvořit tatínka, maminku, babičku a plno dalších. Zaujala i Huga, takže jí Hugo chodí úspěšně stavebnici bourat.
A Hugo? Ten dostal hudební set Parum Pum Pum. Bubínek byla výborná volba. Tady se zase pro změnu našel tatínek hudebník, takže si teď hrajeme celá rodina. Set se skládá ze sedmi krásných, barevných hudebních hraček, připomínající zvířata. Třeba paličky jako stonožky, tamburína jako housenka, rolničky jako mravenec... O zábavu tentokrát opravdu není nouze.
Děti spokojené a já mám o dilema zase navíc - co dětem k Vánocům?





















Žádné komentáře:

Okomentovat