středa 26. října 2016

Ty nejlepší dárky na vánoce.

Lámete si hlavu, co dětem pod stromeček? Začínáte se stresovat blížícími se Vánocemi? Říkáte si, proč nejsem dítě, tolik krásných věcí.
Ještě máte dost času, ale...


Mé malé Vánoční tipy. Tento článek jsem měla nachystaný na loňské vánoční období, jen tím frkotem, který sebou přineslo narození Huga, jsem na nějak nějak zapomněla. Nicméně si myslím, že to vůbec nevadí.
Já mám moc ráda dárečky buď designové nebo prostě tak trochu jiné. A pak ty, co něco umí. K těm se dostanu v nějakém z dalších příspěvků, protože tipy pro Matyldu i Huga už mám.
E-shop Atelier Girafa, který nově už není jen eshopem, ale má i svůj showroom, patří mezi mé oblíbené.
Takto jsme zařizovali pokojíček Matyldě loni. Můžete mrknout (zde),  jak se pak z dětského pokoje, který navrhovalo studio Schrapnel, stane ložnice. Po Vánocích nás to čeká znova, protože budeme stěhovat Huga k Matyldě a měnit jim pokoj za naši ložnici, která je větší. To bude teprve oříšek. Spíše ořech! Trochu si zahrávám s myšlenkou, že poprosím opět povolanější a nechám si poradit Atelierem Girafa.
A co, že teda má Matylda v pokojíčku teď? Postýlku Small Stuff asi nemusím ani představovat. Teď mám v plánu do ní pořídit ještě krásné povlečení značky SEBRA. Docela dlouho ležela ladem, protože Matyldu panenky moc nebraly. Za to teď, ukládáme miminka ke spinkání denně. Andělský polštářek je prostě TOP, který jsem pořídila z Polska.  A máme i obří andělská křídla na zem a batůžek, který Matylda tahala v Chorvatsku na výlety všude.
Pak to taky vypadalo, že ten náš anděl opravdu vzlítne.
Kuchyňka a nádobíčko a hromada doplňků je taky Sebra.  Má moc krásný design a stačí koupit pár věci a ony krásně sjednotí pokojíček. My máme ještě metr na zeď a samolepkové městečko, které jsem ještě nenalepila. Nalepím už do nového.
Zajíčci a myšky Maileg jsou neustále doplňováni o nové kousky, takže už máme pěknou myší rodinku. Jednu zaječici Matyldě ušila úžasná Vlaďka, která je má tak krásné, pečlivé, vymazlené a s láskou dělané.
Ještě přibylo fantastické obláčkové světýlko Buokids. Foto doplním, až bude ten nový slibovaný. Díky tomu svítícímu mraku, si s Matyldou večer čteme ještě raději než normálně.

Tak co, pomohla jsem Vám trošku s výběrem? Doufám, že ano, a já jdu vybírat ty letošní designovky.















Žádné komentáře:

Okomentovat