úterý 11. října 2016

Co muži nikdy nepochopí.

"Proboha, co v té tašce nosíš?" ptá se manžel. "To máš schválně, abys vyvažovala kočárek? Kdybys nenosila tolik blbostí, tak ty klíče určitě najdeš". Chytrý, fakt. Co zase nechápu já, jak mohou chlapům stačit jen dvě kapsy a z toho mnohdy, jedna děravá...
Rozhodla jsem se Vám opět  odtajnit kousek sebe, aneb co nosím (a vlastně i nenosím) v kabelce? No, za posledních 10 měsíců to vůbec není má kabelka, ale kabelka od Huga. 
V "přebalovací tašce," vůbec nemám ráda tohle označení, nosím snad milión věcí. Jsem přesně ten typ, že čím větší taška, tím víc věcí do ní narvu. Ještě se mi nikdy nestalo, že bych v ním měla poloprázdno a uklizeno.
 
V čem nosím? Mám tašku STOKKE, kterou jsem vozila na našem bugáči i s Matyldou - je úžasná, nesmrtelná a pro mě docela velká a krásně se hodí k Sahaře, takže má mé plus.
 
No a co v tašce?
Krom miliónů sponek, mincí, gumiček, ty jsem zapomněla vyfotit, v ní nechybí:
má oblíbená Diesel peněženka, napráskaná různými věrnostními kartami  a věčně bez peněz. Začíná mít ten správně koženě "odrbaný" vzhled a to já na kožených věcech miluji.
 
Nové brýle Ray Ban. Vlastně už tak nové nejsou, dostala jsem je k narozeninám a jsou všude se mou. Popravdě řečeno, nosím i ty staré, moje milované černé clubmasterky, protože  nikdy nevím, na které budu mít zrovna náladu.

Mentosky!
Nová droga mých posledních dní. A protože já jsem největší čokoládový závislák na světě a s mým atopickým ekzémem ideální kombinace, nedokážu se rozhodnout, které mi chutnají více, tak nosím rovnou oboje. MENTOS CHOCCO, ty s čokoládou mléčnou a MENTOS CHOCCO WHITE, ty s bílou. Jako bonus jsou  žvýkací bonbóny s karamelem. Prostě závislost. Vyzkoušejte a jedete v tom se mnou.
Make-up a stíny. Ty tam sice mám, ale maluji se asi tak často, že bych to mohla spočítat na prstech jedné ruky. Ale řekla jsem si, že jsem už velká holka a něco takového potřebuji.

Eos vajíčko jako jelení lůj nesmí chybět. A to bych nebyla já, abych jich tam neměla buď 5 nebo žádné.
 
Hugova nová Little blue lamb bota. Ano, nosím v kabelce i boty. Proč zrovna jen jednu, to se mě neptejte, tu druhou zrovna hledám.
Kravička Schleich nebo nějaké jiné zvíře. Klip na dudlík, protože je ztrácíme na počkání.
 
Co mi na fotce chybí? Plíny, vlhčené kapesníčky, náhradní oblečení pro Huga, triko pro mě, protože mě Hugo 100% zašpiní hned během dopoledne. Další oblečení pro případ, že něco udělá i s tím náhradním. Krémy všeho druhu, nějaké mlsky pro děti, diář a mnoho dalších nezbytností.
 
A to nejdůležitější nakonec! Klíče a telefon. Proč na fotce nejsou? Protože nevím, kde je mám. Doma mi vyhrožují pokaždé, když je hledám, že dostanu k Vánocům takovou tu kapsičku na krk, co  nosí děti do školy. Tak na tento dárek se fakt těším!




Žádné komentáře:

Okomentovat