pondělí 3. října 2016

I mámy mají své sny...

Tentokrát si dovolím něco trochu osobnějšího. Něco trochu o mě...


Ve svých příspěvcích často zmiňuji, že v minulém životě jsem musela žít u moře nebo v moři. A když úplně povolím fantazii, tak jsem byla aspoň surfařské prkno. Nedokážu si jinak vysvětlit  mou touhu po moři. Ono to během roku není většinou tak silné, ale když je léto nebo jsme někde na dovči, zatoužím tam zůstat.
Mým snem bylo, (teď Malin, můj muž promine, pokud to teda čte), najít si opáleného surfaře s vánočkou na břiše, přestěhovat se na Hawaii, stát se surfařkou a mít bar na pláži. Možná, kdybych místo učení se na státnici z trestního práva odletěla k moři, zjistila bych, že se surfovat v životě nemám šanci naučit a bylo by. No takhle mohu sem tam aspoň snít a říkat si, že až jednou v důchodu budu mít více času, tak se surfovat naučím.
Tak teď beru pobyt u moře a v moři jako léčebnou kúru na můj atopický ekzém. Jestli vaše dítě trpí stejně jako já, věřte, že do moře chtít nemusí, promiňte  mu i ty slzičky, protože první dny ta sůl sakramentsky pálí! 

A tak tajně doufám, že alespoň jedno z mých dětí se jednou k tomu moři přestěhuje. A já budu za ním lítat, a třeba i hlídat děti.
Proto na naší dovči Hugovi nemohly chybět ty pravé surfařské trenky, Matyldě kšiltovky všeho druhu. A já? Já si udělala radost díky značce APE. To je totiž to pravé pohodové, surfové (nemusí být nutně surfové) oblečení na léto, k moři, na hory, prostě všude do pohody. Já si APE hadříky moc oblíbila, v "šustce" trávím teď většinu času.

Co jsem o Jadranu nevěděla?
Mořská voda s vysokým obsahem soli má značnou průzračnost - Jadran má 38g v 1 litru vody (Baltské moře jen 7 g). 
A až poletíte nad Jadranem, vyzkoušejte, co se říká: "Z letadla lze na otevřeném moři rozeznat světlé předměty až do hloubky 56 m."


























MOM: Šustka - APE
Tílko - APE
Triko - APE
Plavky - ROXY

HUGO - Triko - Quiksilver
Šortky - Quiksilver

MATYLDA - Kšiltovka - Loowfat 
Tílko - Loowfat 








Žádné komentáře:

Okomentovat