neděle 25. září 2016

Jako v bavlnce i u moře

O tom, že jsme Racka dokázali sbalit do kufru, jste mohli přečíst v tomto příspěvku.
Ale že bude o "Racka" bitka, to jsem netušila ani já.
 
Když jsem vybírala Hugovi župan v À la Maison, neměli bohužel úplně jeho velikost. Nicméně jsem vzala větší, že to nevadí a doroste do něj. To jsem ovšem netušila, že se do něj vleze i Matylda. Ta, když to zjistila, tak si z něj udělala župan svůj! Má zatím jediné štěstí, že Hugo ji má ještě tak trochu "na háku".
Takže jsem každý den, kromě hromady nafukovacích srand, kyblíků, prutu, jídla a miliónů dalších nezbytností, sebou nosili ručník a
župan Möve.
Možná Vás napadá, proč zrovna takový luxus dětem?  A proč ne. Naše babi závodně plavala a vždycky zdůrazňuje, mokré plavky dolů, a zabalit se do tepla. Určitě na tom něco bude, protože žádné z našich malých plaváčků nebylo nemocné nebo nachlazené, byť bylo moře trochu chladnější.
U županu oceníte nejen materiál, který je z jemných bavlněných vláken, ale také  vysokou kvalitu a řešení župánku s lemovanou kapucí. Produkty z froté značky Möve se vyrábějí pouze a jen v Německu a mají ty nejvyšší standardy.   Župan i  ručníky jsou jak z bavlnky. Möve také už po několik let používá bambusovou viskózu. Ručníky nebo župany z tohoto obnovitelného panenského materiálu jsou hedvábně měkké na dotek a vypadají úžasně. Vlákno bambusu má lepší schopnost absorbovat než tradiční bavlna, rychle schne, přirozeně dýchá a má antibakteriální vlastnosti.
 
Župan pro děti je u moře boží věc.
 
Když totiž jeden z těch vodníků vylezl z vody, jakože se to nestávalo tak často, drkotaly jim zuby o sebe a rty měly tu známou nafialovou barvu. Pak vůbec neprotestovaly, když jsem je zabalila do vyhřátého župánku, přiňuchňala se k nim. To miluji. Oni totiž většinou drží, protože jim to dělá nesmírně dobře. Teda do té doby, než se zahřejí a mohou zase utíkat do vody nebo pojídat kameny.
 

 
 










 

Matylda & Hugo     župan Möve

Žádné komentáře:

Okomentovat