neděle 18. září 2016

Který outfit měl u moře největší úspěch?


Přiznejme si, že každá máma je prvně hrdá sama na sebe, že dobře vybrala oblečení pro své lásky, pak ráda, že její děti neprotestují, když si mají obléci to, co jim jejich ochránkyně nachystala a nakonec pyšná jak páv, když zaslechne větu: "Vidělas, ti malí jsou super."
 


Doufala jsem, že Vás budu zásobovat články přímo z Chorvatska. Bohužel nás zradila technika, tak si teď díky článkům prodloužím trochu léto (a Vy se mnou, pokud budete chtít). 
Protože první dny v Chorvatsku byly docela zamračené, mohli jsme hned otestovat novinky od Gray Label, které jsem před dovčou pořídila u oblíbené Alice&Alice.
Upřímně? Chci být buď své dítě anebo si příště od GL pořídím něco i já. Ty materiály jsou prostě fantastické, pořád jsem musela minimálně jednoho mačkat. Buď Matyldu nebo Huga. U Huga to není až tak těžké, Matylda se trochu bránila, protože měla lepší zábavu.
S tatínkem si koupili rybářský prut a pak na molu trávili pobyt chytáním ryb. Když mi Matylda potom líčila svou znakovou řečí, jak jednu rybku zavraždili, aby mohli na ni chytit její maminku, tak jsem jim tyhle drsárny zakázala.
My s Hugem jsme poznávali moře a já se snažila Huga přesvědčit, že kameny nejsou k jídlu. To bohužel za celou dovolenou nepochopil a této zálibě se věnoval až do konce pobytu. Já si užívala pohodičky, toho, že jsme spolu, že jsem u moře (jak jsem dříve psala, mohla bych asi u moře žít). A nakonec i toho, jak se všichni otáčeli za naší mačkací partičkou, protože šatičky jsou tak parádní, že je můžete nosit nonstop (s podkolenkami, štramplemi nebo jen tak) a komplet pro Huga je prostě nej.


 

 










 
 
 
 

 
 
 


 

 
 
 
 
 
 


 
Matylda -šaty Gray Label
Hugo- mikina, triko, kalhoty Gray label

Žádné komentáře:

Okomentovat