pátek 23. září 2016

Jakou energii nese jméno Alice a co máme společného?

Udělám malou dovolenkovou vsuvku, ať to máte pěkně zčerstva.
Ne nadarmo se píše, že jméno Alice je pro silné osobnosti, její odhodlání jít si za svým je značné a hned tak ji něco od jejího cíle neodradí. Alice&Alice naplňuje přesně tato slova a zároveň patří mezi mé oblíbené.




Ve středu jsem přijala pozvání na moc milou akcičku, kterou pořádala Alice&Alice. Jednalo se o představení žhavých novinek aw 16/17. Protože veškeré eventy se konají většinou buď v Praze nebo Bratislavě, my to museli pojmout zase výletně. 
O to více jsem byla překvapena krásnou Bratislavou. Dali jsme si dvě hodinky na omrknutí centra a kdo jste ještě v Bratislavě nebyli, tak doporučuji. Ani zdaleka jsme neviděli vše, protože jsme se "zasekli" v kavárenských uličkách.
Centrum je oproti tomu pražskému naplněno samými krásnými a stylovými kavárnami,
zato butiky byste těžko hledali (netuším jesitli je právě v Bratislavě někde schovaná "Pařížská"). Na tu by ale stejně nebyl čas.
Butik jsem objevila jeden jediný, ovšem ten byl. Nádherné kousky slovenských návrhářek, které prodávají v minimálním počtu. Já vyzkoušela dvoje božské šaty, ale nekoupila ani jedny. Asi tentokrát zvítězil rozum nad marnotratností.
Event se konal v Fach Bread & Coffee, ve velmi pěkném prostředí s vlastní pekárnou, jejichž pečivo ocenil asi nejvíce Hugo. 
A můj výběr z nových kolekcí Little Creative FactoryMotoreta  nebo 10IS ? Samé skvosty, mrkněte a těšte se stejně jako já a Matylda. 

Vzkaz na Slovensko: "Soňo, jste správné baby!"


































Žádné komentáře:

Okomentovat