neděle 29. května 2016

Chvilka klidu denně + giveaway pro Vás

Dnes to nebude o dětech ani o módě, ale trochu sobecky o mě, ale i o Vás.


 
Co poslední dobou musím mít? Chvilku pro sebe a kafíčko k tomu! Když mezi milionem reklam, co na mě vyskakují na Facebooku vyskočil Dripit, ihned mě zaujal a objednávka na zkoušku byla doma.

Miluji nevšední, zajímavé, designové věci. A to tahle vtipná káva je. A je to vážně super zábava a zpestření každodenního rituálu. Chce to trochu vychytat a najít ten správný hrníček, na který sáček sedne jako ulitý, ale věřím, že Vám se to podaří. Vybírat můžete ze 3 druhů káv. Teď mě moje kafíčkování baví daleko více a s každou návštěvou si užíváme docela dost srandy.

A teď ta část o Vás pro Vás.
Pokud taky chcete vyzkoušet, mám tady pro Vás první Giveaway.  Ve středu, 1. června, Matylda vylosuje jednu z Vás, které pošlu z každého druhu jedno kafíčko na zkoušku.

A co musíte udělat?
1) dát like naší FB stránce (Matylda&Hugo)
2) napsat komentář (buď tady nebo na FB), jakým způsobem si svou chvilku pro sebe užíváte vy.

Nezapomeňte uvést jméno nebo kontakt.



2 komentáře:

  1. Jeee, taky to na me chvilku vyskakuje, super...diky za soutez...a jak si uzivam svou chvilku? Kdyz maly señor usne, rychle varim kavu a zavru se v pracovne s PL, ctu peknou knizku nebo ctu svoje oblibene blogy...ale to kafe, to nesmi chybet ;) kontakt na me: foto@veronikakovackova.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Chvilka klidu na mateřské se dvěma dětmi? Co to je? Ale ne, legrace. Moje chvilka klidu nastává večer, když děti usnou, manžel odjede do posilovny a já si zalezu do svého rohu na gauči, na nohou si mi ustele pes a kočka, já mám v ruce knížku a vedle sebe obří hrnec čaje nebo kávy. Jak často se mi taková chvilka povede? Inu, tak dvakrát do týdne... ale o to víc si je užívám:)a kontakt na mě? Buď na FB jako Eva Chromcová nebo mail Eva.Techlovska.Lan@seznam.cz. Pusu Matyldě a Hugovi:)

    OdpovědětVymazat