neděle 29. května 2016

Co má společného Matylda s Coco Chanel?

 
Říkáte si, vždyť ty dvě se nemohly vůbec potkat...To je sice pravda, ale již počátkem 20.století se módní návrhářka Coco Chanel zamilovala do proužků, stejně jako naše Matylda.
 




Už i náš tatínek zažívá rána, kdy tato malá slečna odmítne nachystanou hromádku oblečení do školky, on přemlouvání vzdá a se slovy "to nám to brzy začalo," nechá Matyldu, ať si sama vybere, co si chce vzít na sebe. Někdy to jsou velmi povedené kombinace!

Protože je ale slečinka pořád v pohybu, vybírá si věcičky, ve kterých může nejen na klouzačku, ale ve kterých se cítí pohodlně a může si užívat svého dětského řádění. Tohle je mimochodem i motto německé firmy Macarons, jejichž kousky můžete najít zde. Šaty jsou ideální pro každodenní nošení, mají boční kapsičky, které mohou skrývat i malé poklady.

Zaujal mě především materiál, který byl vyroben z bavlněné příze, navržen pletacími mistry z Německa. Materiál je velmi jemný, hladký, příjemný na pokožku. Firma Macarons je německá rodinná firma, která se snaží v dětské módě rozvíjet, inovovat a hlavně využívat jen ty nejlepší organické materiály bez chemických přísad.

P.S. A že jsou tyto šatičky pro Matyldu, to bylo jasné hned z jejich názvu. Vždyť jsou přece malinové.

 

 














 
 
Macarons Šaty - Alice&Alice


P.S. Ještě stále nás můžete potěšit svými hlasy v soutěži "mama blog roku" a udělat nám a třeba i sobě (nějakou pěknou výhrou) radost.

Žádné komentáře:

Okomentovat