neděle 1. května 2016

Zahrát si na princeznu nebo vílu

Když nám v pátek přišlo pyžamko od Alice&Alice, skoro se mi zastavil dech. Ano až tak! Balíček byl maličký, lehoučký jako letní vánek. Hned jsem měla v hlavě myšlenky na nový článek a přemýšlela, kde malou vílu vyfotím.
Jenže Matylda mě předběhla. Ihned zabavila pyžamko a dnes na Prvního máje, kdy každý hledal rozkvetlý strom, tak já jsem hledala svou malou princeznu. Naštěstí měla takovou radost, že jí bylo dost slyšet. Běhala po zahradě, bosa a jen v pyžamku. A to zase takové teplo nebylo!
Matylda si hrála na vílu a já obdivovala krásu pyžamka Amiki. Je tak tenoučké a lehké,  vůbec necítíte, že jej držíte v ruce. Co teprve, když je mají "víly" na sobě.
Navíc mému oku lahodí jeho jednoduchost a styl 20 let. Na letní večery úplně jako stvořené.

Říkáte si, proč se tak rozepisuju o pyžamu? Asi proto, že jsem tak trochu pyžamový blázen. Miluji pyžama a strašně mě baví je vybírat. Vždycky se těším, když Matylda v nějakém z nich kolem půlnoci přicupitá za námi. Ovšem na pyžamka má princezna vysoké nároky a ne každé projde užším výběrem. A protože v poslední době jsou v kurzu noční košilky, měla jsem trochu obavu, jestli tohle projde. Prošlo!!!
Přeji poslední zbytky prvomájové neděle a už pěkně všichni do pyžam.












 Pyžamko z hedvábí a krajky  Alice&Alice


Žádné komentáře:

Okomentovat