úterý 12. dubna 2016

Baby (Hugovy) radosti

Hugo ještě pořádně neslavil, neměl žádné velké životní jubileum, ale dárečky už dostává a dostává je moc rád. Některé má od nás, některé od hodných tetiček a kamarádů. Rozhodla jsem se napsat pár tipů, které si myslím, že udělají radost, ať už Vašemu milovanému nebo třeba, když půjdete někam za čerstvým, voňavým miminkem. Mě, jako mámě, rozhodně radost udělaly, obdivovala jsem dokonalé balení.
 
 

 

PIŠLIK, aneb Pišlická formule

Opravdu krásný designový kousek, na omak velmi příjemný, cítíte teplo dřeva. Až Hugo bude malinko větší  a jeho "Pišlik" partička se rozroste, budou mít určitě své místo na poličce v pokojíku. Nebojím se tvrdit, že zrovna tyto hračky budou moci děti s radostí zase předávat dětem svým.
A co že to je vůbec Pišlik?
Originální české dřevěné hračky, které jsou vyráběny s důrazem na preciznost zpracování, stoprocentně přírodní materiály a nadčasový design.



Žirafka Sofie

Kousátko, hračka do pusy nebo jak chcete, by nemělo chybět žádnému miminku. Hugo ji dostal k svátku a byla to láska na první pohled. Opravdu se do Žirafky tak zamiloval, že teď už musí být žirafka pořád po ruce, jinak je průser.
Prodává se v krásném dárkovém balení s taštičkou a přáním, takže se skvěle hodí jako dárek, nebo prostě jen tak. Krásně rozvíjí všechny dětské smysly (ta větší umí i pískat). Vyrobena je ze 100% přírodní gumy a potravinářské barvy.
Ač byla pro mě žirafa Sofie docela novinkou, už je to "dáma v letech".  Žirafa Sophie, která tehdy vypadala úplně stejně jako dnes, se začala vyrábět ve čtvrtek 25. května 1961, a od toho dne dostala i své jméno. VULLI, společnost se sídlem v Rumilly ve francouzském regionu Haute-Savoie, i nadále uchovává pečlivě střežené tajemství výroby této hračky.
Sophie se dodnes stále "tradičně" vyrábí prostřednictvím náročného procesu, který zahrnuje více než 14 ručních operací. Je vyrobena ze 100% přírodního kaučuku z mízy stromu Hevea.
A já? Já doufám, že ji nikde neztratíme, protože to by Hugo nepřežil.
 




 
 
Art cards - Wee gallery
Tyhle černobílé kartičky od Alice&Alice jsou prostě vymazlené. Jednak jsou vyrobeny z hodně tvrdého papíru (takže Hugo jim může dát docela zabrat a kartičky to s přehledem zvládnou) a taky obrázky jsou moc povedené. Vybírat můžete dokonce ze tří druhů. Černobílé provedení je pro malé miminka ideální, jsou totiž schopna už od 2 týdnů reagovat na kontrastní barvy jako je černá a bílá. A tyto barvy jim vyhovují až do cca 6 měsíců.
Baví mě pozorovat toho malého zvědavce, který vydrží tak dlouho koukat na jednu kartičku!
 
 
 





Žádné komentáře:

Okomentovat