středa 18. května 2016

Slečnám šperky sluší

Nedávno jsem tady psala o milých dárečcích pro miminko, ale teď tady mám něco pro všechny.





Když listuji instagramem, vyskakují na mě krásné fotky modelek, vysportovaná těla, vtipná videa Mareše, pohodové Dary, okatých dětí, mlsných talířů různých dobrot, hodinek, kabelek, módních kousků známých i méně známých značek. Ale najednou stop! Zastavuji svůj prohlížeč, musím se kousek vrátit… Na obrázku je holčička jako ze starých filmů a v ruce drží bílou krabičku s názvem LE|CARACTÈRE. Jeden klik a větička …“vyráběny pouze ručně s duší a láskou“ mě dostane.
Dárky, v podezřele lehkých krabičkách, mě zatím nikdy nezklamaly. Já jsem svůj dárek s mými milovanými M&H dostala již k Vánocům. Je to ručně vymazlený šperk od mé mámy z lásky. A tak jsem si řekla, že Matylda by už taky mohla mít svou "radost". 
Mé potěšení, v podobě krásně baleného balíčku, bylo zase na místě. Však už mě znáte, jsem prostě  na ty krabičky a serepetičky kolem. A samotný náramek? Můžete si vybrat z malých nebo velkých písmenek (ty malé se krásně hodí miminkům). Na čem bude písmenko navlečeno, si vyberete dle vlastního přání. Já zvolila ručně šitou stužku z hedvábí. Místo písmenka si můžete nechat vyrobit něco pěkného, vzpomínkového nebo vyrýt jen tak něco pro sebe. (Tajně doufám, že si příspěvek přečte i můj muž. I když tvrdí, že blog nečte, vím že čte.  Hned malá nápověda - tip na dárek, třeba na blížící se narozeniny).


Navíc mě tento náramek  tak nějak vrátil v čase. Připomněl mi zlatý náramek mého bratra Matěje, na který mu naši, kdysi dávno na dovolené v Chorvatsku, nechali vyrýt jeho jméno. A já mu ho tajně záviděla. Byly to super dovolené, my nemuseli chodit poslední týden do školy a 3 týdny jsme si užívali u moře. Strašně ráda na tuto dobu vzpomínám. Představa, že bychom se vydali do Chorvatska autem bez klimatizace, mě docela děsí.
A v čase mě vrátil ještě jednou. Při vkládání fotek rozněžnělé Matyldy s náramkem. 
Vy to asi tak snadno neodhalíte, ale její výraz na některých fotkách, je jakoby měla zase jeden rok a byla ještě tak sladce miminkovská s jejíma pomněnkovýma očima. 
Tak jsem si krásně, díky LE|CARACTÈRE, zavzpomínala. Děkuji.












 
Náramek  LE|CARACTÈRE
Peříčkové šaty   IKKS


2 komentáře:

  1. Holky, to je nádhera. Možná zařadíme na náš wish list :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Veru , nádhera a v kombinaci s peříčky..ach....chci náramek pro obě své děti..jak už jsem psala na IG. Instagram je prostě mor, tolik inspirace co oslovuje..i když v případě Le Caractére je to naopak, požádali mne o sledování profilu,asi jako více maminek a já se zamilovala...již delší dobu jsem měla vyhlídnutý náramek od značky Nevaoslo, který má velmi podobný koncept jako Le Caractére, ale je dvojnásobně dražší a tak , vzhledem k tomu, že potřebuji dva, je Le Caractére jasnou volbou.....a proto se ptám jestli bude mít svůj náramek také Hugo?

    OdpovědětVymazat