středa 27. července 2016

Doping dětí povolen!

Co u nás poslední dobou fičí? Závody všeho druhu. Když někam potřebujeme Matyldu rychle dostat, je třeba většinou vymyslet různé motivační bojovky.



A jak je to s tím dopingem?


Holt, Matylda a chůze, není zrovna její šálek kávy. Je pravda, že za to může dost i její hypotonie, nicméně, chodit se musí a v naší sportovní rodině nemá holka moc na výběr.
Ale zase se jí musí nechat- do všeho se vrhá po hlavě a s radostí. Takže na tartanu jsme poslední dobou docela často a pokaždé se těší a všem říká, že uběhla "tči" kolečka. 
Tak jsem si řekla, že u toho musí holka nějak vypadat. Když jsem jí cpala do elasťáčků, náramně jsme se u toho bavily, protože to bylo samé "au au".. 
Atletický "trénink" absolvuje většinou s tátou a nesmí chybět pořádná rozcička, okukování místních opravdových atletů, zkouknutí, co mají dobrého na svačinku a skoky do písku.
Kdo máte možnost dostat se na nějaký stadión, jen doporučuji. Děti tyhle "opravdické" tréninky baví a cítí se velice důležitě.
A že je doping zakázán? U těch opravdových velkých sportovců je to jasné, ale my to máme trošku jinak. Uběhneš kolečko, můžeme malou zmrzlinku. To máte vidět jak funguje "zmrzlinový" doping! Běžíme i boso!






















Žádné komentáře:

Okomentovat