sobota 26. listopadu 2016

Mini festival vůbec není mini

My už probuzení, vyspaní po náročné cestě domů a plni dojmů z Mini. Jaký byl tento podzimní? Pokud jste ještě nebyli, tak zítra rychle běžte. Pokud nejste z Prahy, nezoufejte, přináším Vám malý report.


Na tom minulém jsem bohužel nebyla, ale o to více jsem nadšená z tohoto. Když jsem četla minulé recenze, hodněkrát jsem se setkala s tím, že tam bylo málo místa, špatně se jezdilo s kočárky atd. Můžu říct, že já tentokrát neměla jediný problém. Šikovní kluci, kteří s kočárky pomáhali, hodně místa na zaparkování kočárků, dokonce pán hlídač se nabídl, že bude Huga klidně vozit a prostě celkově to na mě působilo moc příjemně. Vystavovatelé naprosto úžasní, pro mě jako "nepražačku" moc milé vidět vše, co znám z internetu naživo. A taky potkat spoustu IG "přátel" nebo osobně poznat ty, se kterými si jen dopisuji a pak slyšet třeba milou reakci při podání ruky: "Jé, vy jste malá a já myslela z fotek, že jste vysoká". Tím osobně a s úsměvem zdravím Moniku z mého oblíbeného obchůdku Girafy). Opravdu moc pěkný výlet, který stál za to. Jela jsem s tím, že většinu vystavovatelů znám, ale byla jsem překvapena, kolik jich tam bylo a kolik jsem neznala.
 
Lumpka čelence jsem neodolala a Matlička ji nosila hrdě celý dnešní den na hlavě.  Designový polštářek s medvídky Tee Three Trees, mě dostal na první pohled. Navíc je z malé rodinné dílny a o to více z něj mám radost. Botky z Nila Kids Hugovi moc chutnaly, takže jsem je musela pořídit. Kdo obchůdek Nila neznáte, určitě nakoukněte.
Potom zimní výbava ponožek, Moe a merino z obchůdku Get inspired, který byl pro mně jednou z těch milých novinek. Mají totiž tác s lyžařema a úžasné deky (ano něco pro mě dekového maniaka). Done by deer je prostě chuťovka, které jsem nemohla odolat a Hugo si ze slona udělal pejska. Prostírání je vyrobeno z protiskluzového silikonu. „Done by Deer“ má fajn grafiku ve stylu Skandinávie. Veškeré produkty jsou příjemné do ruky a navrženy tak, aby je dítě snadno uchopilo.
Srdcová Martinka mě zaskočila dárečkem (děkuji Marti), takže se moc těším až plakátek pověsím dětem do nového pokojíčku.
Knížky patří k našim nejoblíbenějším dárkům. Jestli jste na tom stejně jako my, přiberte si velkou tašku. Nabídka knih je opravdu ohromná. Dům myšek je schovaný pod stromeček a Lední medvědy, kteří odcházejí za štěstím čteme pořád.
Krabička na svačinku Bloomingville od Nordic day, jak jinak, než s motivem medvěda. 
A něco na sebe (teda na děti) nemohlo taky chybět, že? Takže vyhlídnutá "drsňácká" Loowfaťácká bundoška je doma a kabátek Shark in the park pro Hugita. Bude si muset fešák počkat až na jaro, protože jeho mini velikost nebyla.
Určitě bych mohla vypsat asi všechny, ale to by Vás nebavilo. Ale poslední tři tipy prostě musím vyzvednout.
Jain&Kříž a jeho ručně vyřezávané raznice, přehozy nebo povlečení pro děti bude určitě jedním z tipů na krásný a velmi originální dárek. Navíc rozměry nebo motivy si můžete sami zvolit. Krásné povlečení nebo přehoz přes postel vám udělá radost a vy budete mít  kousek Indie doma.Takže určitě mrkněte. 
Značka Kai Kai, kterou na slovenský trh přivedly dvě maminky. Kvalitní materiály a velmi  hezké designy budou opravdu slušet.

A nesmím zapomenout a zmínit velmi milé setkání s Kufříkovem, vlastně tak trochu Třinec v Praze a jedinečné Pikle z pytle. Ten možná Matlička dostane k Vánocům.


















Žádné komentáře:

Okomentovat