čtvrtek 23. června 2016

Matylda chytala bronz a my Pana Ragse!

Taky máte rádi ty dny, kdy jste celý den venku? Já je miluji. Když vyjde krásné počasí, tak si jen užíváme, jezdíme na výlety, pijeme kafíčka, vegetíme.




Tuhle sobotu jsme měli přesně takovou. Dopoledne si Matylda hrála na "héérečku" a potřebovala chytat bronz. No nemusím Vám popisovat, jak jsme se nasmáli, když házela pózy a koukala do sluníčka. Fotilo se úplně samo.
Potom jsem partičku sladila do úžasné značky Small Rags a vyrazili jsme do nám nedaleké polské Wisly. Pro ty, co to nemáte přes celou republiku, moc doporučuji. My tam jezdíme strašně rádi. Kolikrát i v týdnu, jen tak na kafíčko a gofry (neboli vafle).  Navíc, tohle je právě to místo, kde naše M. udělala poprvé svých pár krůčků - tak trochu sentimentu.
 
Na to, jak je Wisla malinkatá, překvapí Vás svou atraktivitou, zábavou, dobrým jídlem. Poláci holt umí. Matylda miluje krmení divokých kačen, které se tam běžně potulují. Pokaždé, když řekneme, že jedem do Wisly, tak už si pro ně balí suché rohlíky.  A my se v duchu modlíme, abychom jí z té vody nemuseli lovit. Tuhle sobotu jsme lovili naštěstí jen Pana Ragse.
Ve Wisle, kromě úžasných hotelů, ať už od těch velkých jako např. Hotel Golebiewski nebo malých s regionální kuchyní, najdete pro své nejmenší velmi hezky zpracované hřiště s měkoučkým povrchem připomínající tartan. O víkendu sice více plné, ale v týdnu jsme tam většinou sami. A proč třeba nevyměnit známá a okoukaná místa za nová,  že jo? Teď doufám, že můj blog nečte moc tatínků...
No a co nesmí chybět, je kafíčko s Gofrem!!! Pokud jste ho ještě neměli, tak tuhle chybu musíte rychle napravit. Já miluji ten nejobyčejnější s pravou šlehačkou, politý čokoládou. Uáá! I teď se mi sbíhájí sliny, jen na něj pomyslím.  My strávili fajn dopoledne a "partičku" jsme odváželi spící hezky domů. O tom, co nás čekalo odpoledne zase příště.

A kdo nám dělal společnost tentokrát? No přece Pan Rags a to netušil, že se bude koupat taky! Je součástí ne tolik známé značky Small Rags, ale o to více úžasné, nápadité a neokoukané (a to my rádi, jak jistě víte).
Je to značka poměrně mladá, na trhu se objevuje od roku 2015. Nicméně se vyprofilovala z dánské rodinné firmy UTOFT KIDS GROUP, která už tak mladá není. Ta byla založela v roce 1965.

Letní kolekce se opravdu povedla. Na dětské plavky byl použit speciální materiál s ochranou UV50, navíc rychleschnoucí, což ocení hlavně maminky vodníků, které nejde vytáhnout z vody a sotva jim uschne poslední kapka vody, už jsou zase ve vodě...
Další designové kousky najdete v katalogu
TADY.  Vybírat můžete pro kluky a holky až do velikosti 140. Neváhejte, rychle mizí.

P.S. Matylda trochu žárlila na Huga a brala mu Pana Ragse, ale když zjistila, že jej mám na plavkách, byla spokojená.

dívčí plavky Small Rags koupíte  ZDE
 
dívčí plavky Small Rags
materiál: 92% polyester, 8% spandex
 
 
Ramínka jsou  řešena velmi jemně, dají se posunovat
 
 
 

když Hugo, tak i Pan Rags
 




 Pro někoho zajíček, pro nás kamarád Pan Rags
Koupíte zde
 

znáte to, jdete z WC za dámu a přitom...
 
 




 


 


Wislo, tak zase příště...

Žádné komentáře:

Okomentovat