pátek 7. října 2016

Dům snů...

Taky máte nějaký takový? Prostě dům, kolem kterého, když procházíte, cítíte zvláštní chvění? 


My se dneska k jednomu takovému vydali. Je kousek od nás a chodím kolem něj docela často. Je fantastický. Starý, skoro na zbourání, ale pro mě má své kouzlo. Prostě mě něčím přitahuje. Je to takový ten, o kterém vím, že je naprosto pošetilé říct, že bych v něm chtěla někdy bydlet, ale přesto mě to vždycky napadne. Nehledě na to, že je dost fotogenický.
Dneska jsme šli "jen na kukačku", protože jsme dostali od paní majitelky svolení, že můžeme  u něj fotit. A protože partička měla na sobě novou kolekci od Small Rags, kterou nově můžete objednávat přímo TADY), byl by prostě hřích pár fotek nenacvakat. Tohle focení mám nejradši - trvá chvilku a vzniknou z něj většinou ty nejlepší fotky. Však mrkněte.

No a přítomné kamarádky kozy, ty byly jako bonus pro Matličku. Jen byla nešťasná, že pro ně nemáme nic dobrého. Naštěstí jim zachutnala tráva.
Něco málo o Small Rags? Tuhle značku jsem si poslední dobou hodně oblíbila. Vyhovuje mi, tím že u ní nenajdete žádné šílené potisky (teda krom šíleného Pana Ragse), materiály jsou naprosto top, a prozatím, vše co jsme měli možnost vyzkoušet drží jak střih, tak barvu, tak kvalitu. 




















5 komentářů:

  1. Ja ty tvy deti proste miluju :-D božské

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, dekuji..:) taky je miluju 😍😍😘

      Vymazat
  2. Nevím zda jsou fotky ve správné posloupnosti,ale moje Matilda se takhle vždy přijde přitulit,když malej bráška začne plakat :) jinak fotky nádherné,zvlášť ta Hugovo první u dveří,ta je do rámečku. Hezký den! Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji 😍 A ano, opravdu to tak je.:) Jestli ty Matylda to nemaji v sobe - ta nase je velka pečovatelska.:) hezky den Baru

      Vymazat
  3. Anonymní10/25/2016

    Nádherné fotky.

    OdpovědětVymazat