úterý 15. listopadu 2016

Bude zima opravdu taková, jakou jsme nezažili?

A už je to tady! Kdo může mít ze sněhu větší radost než my lyžaři? Jasně, můžete i Vy, tak si ho pojďte užít s námi.

Další z povedených slovenských značek jsem objevila teprve nedávno. O to větší to byla radost, když byla uvedena sněhová kolekce. Jde o rodinnou oděvní firmu Bess, která vznikla před devíti lety. No a tyhle sněhové kousky nám prostě chybět nemohly. A když v neděli začalo u nás krásně sněžit, byl ten pravý čas je vytáhnout. Při focení jsme se moc bavily a nasmály. Trochu i mrzly. Ještě, že jsme měli naloženo v krbu.

Matyldě jsem vybrala sněhovou sukýnku, protože my holky i na horách jsme za modelky. V kombinaci s nákrčníkem a čepičkou s motivem sněhových koulí vypadá jako malý sněhový trpaslík. Snow tričko k tomu, byla fajn volba. Mrkněte na web, nabídka je opravdu velká a já se nemohla rozhodnout jestli vzít s lyžáky, lyžemi nebo jiným motivem. Navíc si triko můžete upravit o svůj vlastní text.
Hugo vyfasoval čepičku s brýlemi. Tu jste už mohli vidět na našem IG.

Co mě ale dává nejvíce zabrat, je nákup zimních bot! To je pro mě vždycky velký oříšek, spíše ořech! Tím, že velkou část zimy jsme na horách, řeším na prvním místě, aby bylo v botách teplo.  Když malinko ustoupím z mého "barefoot" požadavku, našla jsem fajn botu na webu Proděti.cz.

Termoboty Coqui Bergy mě překvapily tím, jak jsou lehoučké a teplé. Stélka bot se skládá ze tří vrstev. Spodní gumová vrstva brání proniknutí chladu, prostřední aluminiová zachovává teplo a vnitřní filcová zajistí sucho. Kožíšek uvnitř je moc příjemný a Matylda měla i po dvou hoďkách venku nožky krásně teploučké. Takže za mě veliké plus, a už nemám obavu, že bych jí po celém dnu na sněhu, vytahovala zmrzlé nožky z bot. Další kladné body si tyhle sněhulky vysloužily svým obouváním, které je na utahovací šňůrku. Nebojím se je dát Matyldě do školky, protože tyto sněhule zvládne úplně v pohodě sama obout. A paní učitelky budou mít méně trápení.

Jej, už se na těch horách úplně vidím. Škoda jen,  že ta letošní předpověď není zatím moc optimistická a dost se různí. Jedna tvrdí, že bude normální, druhá na blátě a ta poslední, podle Britů, krutá, jakou jsme ještě nezažili.  Ale já věřím, že zima bude bezva a třeba konečně vyjdou i ty bílé sněhové Vánoce.























Matylda: sukně, triko, čepice, nákrčník - Bess.sk
boty - Coqui 

2 komentáře:

  1. Tak dik! Zase jsem kvuli tobe neco objednala :-) cepice, jak jinak :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) Myslela jsem na tebe u psaní tohohle článku.:) haha

      Vymazat