neděle 1. listopadu 2015

Co v obchodě nekoupíte!

Možná existuje ještě někdo, kdo tuto famózní dánskou značku nezná, ikdyž si myslím, že už nás moc není. Tato značka byla založena v roce 2006 a já na ni narazila docela náhodou díky Instagramu, když bylo Matyldě cca 6 měsíců. Chvíli jsme si s M. musely počkat, protože značka začíná od velikosti 80 a k té se Matylda dostala skoro ve dvou letech.
Nicméně této značce jsem propadla. Ne teda až tak, abych nenakupovala i jinde.  Ale vždy netrpělivě vyhlížím novou kolekci a vždy musíme pár kousků ulovit.

Zajímavostí je, že  POMP DE LUX  nemá žádný kamenný obchod, protože funguje na principu Home Shopping. Každopádně naše peněženky nešetří, protože můžete jednoduše objednat přímo z oficiálních stránek a do 3 dnů máte nákup doma.

Já tuto značku miluji díky jejím milým jednoduchým, pro někoho nevýrazným barvám. Nenajdete tady žádné vykřičené vzory, disney obrázky. Drží se růžové, šedé, černé, pro letošní podzim/zima zajímavé fialové. No a my přece tyto barvy milujeme.
Co jsem letos vybrala já? Mrkněte.
 








MŮJ TIP: docela se vyplatí počkat na slevy a najít si podobně "trhlou" kamarádku, se kterou se potom můžete podělit o poštovné.










Žádné komentáře:

Okomentovat