pondělí 23. listopadu 2015

Bez Pediped ani krok

    Sice se říká, že člověk by měl koukat dopředu a ne dozadu, ale mě to sem tam chytne a pak sedím a prohlížím fotografie.  Člověk umí uchovávat vzpomínky v paměti, ale co si budeme povídat, ty kouzelné obrázky taky. A já je miluji. Jen trochu bojuji s tím, že nejsem schopna udělat albumy, fotoknihy a podobné. Už si to říkám od narození Matyldy, jen prostě zatím nějak nebyl čas...

   Díky počasí, jsem si vzpomněla na loňský podzim, kdy jsme s Matyldou chystaly vánoční překvapení pro babičky. Když na to teď zpětně vzpomínám, tak se až sama divím, jak jsme focení pro kalendář zvládly. Fotily jsme hned po obědě (takže Matylda nebyla vyspalá), byly asi 3 stupně, a Matlička trochu usoplená. Ale protože je to prostě malá profesionálka, zvládla hodit během asi půlhodinky pár povedených póz a bylo.

   Trochu jsme se sladily, Matyldu jsem navlíkla do jak její, tak mé oblíbené Nolita Pocket a na nožky teploučké měkoučké Pediped boty. Znáte? Je to moc milá značka, jdoucí lehce směrem barefoot (některé modely bych směle mezi bare opravdu zařadila), jiné už ne tak úplně.   Nicméně lze bez okolků tyto boty označit jako "zdravou obuv". Těm nejmenším, kteří se snaží o své první krůčky, bych vybrala např. řadu Originals.  Co je ještě bezva, je přídavná vložka Flex systém, která dokáže botku zmenšit až o půl čísla (tj. cca 3-4mm),  takže my letos využijeme a těšíme se z toho, že botky 100% vydrží celou zimu.
Čím mě ještě tato značka dostala? Tím, jak botky vypadají! Na trhu není až tolik stylových botiček a kozačky Naomi Pediped jsou prostě "wau" a v Matyldiném botníku chybět nesmí. Letos, díky své mini velikosti 36-37, koketuji s myšlenkou, že bych si pořídila stejné jako Matylda. No však koukněte a uvidíte, že vyberete.












Boty: Pediped
Bunda: Replay
Štramplíky + rolák : Nolita Pocket
Vesta: H&M
Čepice + Šála: IKKS

Žádné komentáře:

Okomentovat