čtvrtek 8. října 2015

Matylda vodnicí

Matylda a voda? To je opravdu na dlouhé povídání.

Ona prostě vodu miluje.  Narozená ve znamení panny už není sice typické vodní znamení, nicméně jí to opravdu nevadí. Možná to bude tím, že těhotenství jsem trávila jak v moři, tak díky velmi teplému létu pořád ve vodě. Ať už to bylo jakkoliv, dostat Matyldu z vody, bývá skoro vždy nadlidský úkol.

Jako těhotná jsem si plánovala, jak budu navštěvovat plavání kojenců, ale vzhledem k hromadě cvičení, které jsme museli absolvovat s Matyldou a taky trochu neochotě udělat malý ústupek místního Baby club Kenny, jsme začátky zvládli sami s babičkou. Matylda se už od mala koupe každý den. Existují názory o zbytečnosti koupat miminko denně, ale jí to prostě strašně bavilo a na každé koupání se tak těšila, že jsem si to prostě nemohli odpustit.
Pro začátky jsem volila parádní olej do koupele od Linoly.
A já, jako velký atopik ho Matyldě kradu. Kosmetika od Linoly mi vyhovuje, hezky voní.

Jak Matylda rostla začala vyžadovat ve vaně nějakou zábavu. Objevila jsem parádní značku Yookidoo a objednala kouzelný kohoutek. Za Matyldu dostává 9 bodů a to jen z důvodu, že záhy dostala zábavnou fontánu a ta kohoutek odsunula na místo č. 2.




A protože nerostla jen Matylda, ale rychlostí blesku jí rostou i vlasy, začalo být nutné, abych se poohlídla po nějakých kvalitních šampónech a musely jsme začít používat i něco, po čem by se daly ty její nádherné vlasy rozčesat.
 

MA PROVENCE BIO Tuhý šampon pro děti, 85g






 
  
    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Matylda dostala krásný originální dárek- tuhý šampón pro děti MA PROVENCE BIO. Nádherně voní, není potřeba používat kondicionér, obsahuje olej z levandule a je 100% BIO.
A co baví Matyldu nejvíce ? To, že neuvěřitelně hodně pění. Francouzi prostě fakt umí.

Jaká  "vodní hračka" vede teď? Pěnové, oblékací panenky. Matylda je dostala k narozeninám a ještě nebylo koupání, kdy by je nechala v klidu. Je schopna si hrát i hodinu a samotnou mě překvapuje jaký mají úspěch. 


Vana nám určitě nenahradí bazén, takže o řádění ve velké vodě někdy příště. 

2 komentáře:

  1. Ahoj Veru, konečně projíždím tvůj blog pořádně celý. Supr čtení i fotky. Prosímtě, neštípe tento šampon do očiček? Díky, Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat