středa 14. října 2015

Hugovy (ne)zbytnosti

Co je a bude pro mě potřebné? Nezbytnosti, které teď představím.

Ráda se s Vámi podělím o pár věcí, které budu nutně potřebovat. Některé již vyzkoušela Matylda a některé budeme s Hugem zkoušet poprvé.

Kočárek

Bugáč, bugabo, bužabó, jak chcete. Tento kočárek jsem měla už pro Matyldu. Chvilku jsem si pohrávala s myšlenkou vyměnit ho za trochu více klučicí Diesel, ale copak to jde, vzdát se Sahary? Kdo má, tak ví, o čem mluvím.
Limitová edice Bugaboo Sahara vznikla v roce 2012 a kočárek měl úspěch i u mého bráchy, který na něj balil kočky. Takže i Mr. Hugo si bude vegetit v tomto bezvadném kočárku. Pokud váháte nebo chcete poradit, mohu doporučit skvělý obchůdek Vanda store nebo lehce najdete a můžete kontaktovat na facebooku.
Malé doporučení pro "první maminky"...
Jsem malá a hodně jsem řešila, abych do kočárku viděla a nemusela stát na špičkách.
Celkem jsem se při prvním zkoušení různých kočárků pořádně zapotila a rázem jsem záviděla všem, kteří měří aspoň metr šedesát. Kočárek Bugaboo mě ale zachránil.

 

Košík pro miminko

Ten jsem na 100% využívala s malinkou Matyldou. Teď si v něm bude díky ochotné kamarádce hovět i Hugo. Je skvělý v tom, že mimčo může být všude s Vámi, není těžký na přenášení (některé mají i kolečka) a miminko v něm má pohodlí jako v postýlce.

Hnízdečko pro miminko

Tady jsem sama zvědavá. U Maty jsem neměla, v tu dobu jsem o nich ještě ani nevěděla a řekla bych, že ani nebyla moc v podvědomí. Plus vidím v tom, že malý Hugoš bude v bezpečí jak na sedačce, tak v naší posteli a všude jinde. Na poslední chvíli jsem přemluvila milou a šikovnou maminku, kterou najdete třeba na instagramu jako Bílouvdovu. 

Zavinovací plena Kikko

U Matyldy jsem měla klasickou zavinovačku - kterou nám tedy pořád, ale tentokrát se vrhneme do balení trošku jiného. Líbí se mi, že v ní mimi není tak moc naducané - lépe se s ním manipuluje a tyhle plíny jsou prostě bomba. A kdyby se Hugovi náhodou nelíbila, tak se krásně využije jako lehká deka na léto, osuška po koupání. Zatím mám Kikko, ale třeba mušelínové Aden Anais jsou prostě áááchh.
Značku Aden Anais začala propagovat Australanka Raegan Moya-Jones. Vybrala materiál pro miminka, který je měkoučký, příjemný, dobře se udržuje a s oblibou se označuje jako zavinovačka celebrit. Vychází hlavně z dlouholetých zkušeností maminek. A Přiznejme si, kdo by nenašel aspoň jednu plenu třeba ještě nejstaršího výrobce Loany nebo Libštátu.
  
Extrémně jemná bambusová mušelínová zavinovačka


Nosítko Lodger Shelter

Tady mi neklepejte prosím na čelo. Toto je u Lodgeru prezentováno především jako nosítko, nicméně my využijeme jen jako zavinovačku do autosedačky. Měla jsem i u Maty a nedám na tuto vychytávku dopustit. Je tak krásně teplá, že i malému miminku stačí druhá vrstva a není ho třeba navlíkat do kombinéz. V autě stačí otevřít a je hej.


Šátek

Vybírám, vybírám a vybírám. Příští týden mám v plánu návštěvu obrovské internetové prodejny (budete se moct těšit na článek) a už se snad rozhodnu. U Matyldy jsem měla jen nosítko Beco ,  tentokrát hurá do šátku. 


Jantarové korálky

Toto je naprostá nezbytnost a myslím, že by neměly chybět žádnému miminku. Ať už jde o placebo nebo jsem prostě měli hodné dítě, každopádně kdybych sem tam nekoukla Matyldě do pusy, tak nevím, že jí nějaké zuby rostly. Takže bez nich se Hugo opravdu neobejde. 

Žádné komentáře:

Okomentovat