pátek 9. října 2015

Vstúpte do rozprávky

"Vítejte ve Vysokých Tatrách. Poznejte krásu panenské přírody, velkolepé scenérie a nekonečný zdroj relaxu. Objevte svatyni oddychu, kde se můžete zhluboka nadechnout a objevovat nové horizonty... Vítejte v pohádce"

 


Tak na tuto pohádku- výlet jsem se těšila stejně jako se teď těším na psaní tohoto příspěvku. Já jsem totiž klasický "výletní typ". Pokud mi chcete udělat radost, vezměte mě někam na výlet. Je mi docela jedno kam. Hlavně, že se budu moc těšit, balit a radovat z nových zážitků. Naštěstí tuto lásku zdědila po mě i naše Matylda a z cestování opravdu nemá nejmenší stres. Nemusím ji dopovat žádným Kinedrilem, Travelem, jak to dělají některé mé kamarádky, stačí pan Panda, pár pohádek a nějaké ty zdravé mlsky.
 
 
A kam že jsme se to vydali tentokrát? Na krásné Slovensko - Vysoké Tatry - Štrbské Pleso. Radost mi nemohla zkazit ani předpověď počasí, která nakonec vypadala hůř než ve skutečnosti bylo. Kromě prvního dne, kdy spadlo pár kapek, bylo potom už jen dobře. Navíc, já jsem se tentokrát, díky Hugovi, nechystala na žádné velké výlety a těšila jsem se na špacýrkování kolem Plesa. Nebojte se, s jakýmkoliv kočárkem zvládnete.





Stejně jako loni, jsme se i letos ubytovali v hotelu Panorama, který bych doporučila díky výborné kuchyni a milému personálu. Malé mínus bych viděla v chybějícím welness. Letos sice otevřeli "saunový svět", nicméně nás moc nenalákal (možná i kvůli tomu, že Hugovi se teď do sauny moc nechce.) Navíc, Matylda měla přechodné bydliště v Grand Hotelu Kempinski, kde byli naši a Matylda si užívala bazénku a luxusu tam.





Letos byl v plánu Lomničák, ale protože hodně foukalo, tak nám to tentokrát nevyšlo, nicméně jsme se spokojili s kafíčkováním.

před rokem                                                               letos 



Co na závěr? Pohádka končí, ale my si ji dáme příští rok znova? Určitě! Už teď se těším a představuji si, jak budeme trajdat kolem Plesa i s Hugitem.



Žádné komentáře:

Okomentovat