úterý 20. října 2015

Dobře si mě všimni...

Děti a černá? Že to nejde dohromady? Ba naopak! Už delší dobu se všeobecně ví, že např. novorozenci dávají přednost ostrým kontrastům. Může je rozesmát i černý obrázek na bílém papíře.
 
 
Dnes se ale podíváme do šatníku naší Matyldy. Já sama mám půl šatníku v černé barvě a  přiznávám, některé výhody černé jsou zkrátka k nezaplacení. Více na: http://zen.e15.cz/krasohled/proc-je-cerna-barva-nejpopularnejsi-1025970#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink
 
 
Vy, které mě už nějakou chvíli znáte, víte, že nejsem žádnou velkou vyznavačkou Hello Kitty, Ledového království (to jsme teda ještě ani neviděly) a celkově různých barevností. Prozatím to tedy nevyžaduje ani Matylda, ale obávám se, že to časem přijde.
 
 
To, že by děti neměli chodit v černé, slýchávám často - zejména od babiček, ale my jsme trochu "punkáči" a rády provokujeme. Matyldě černá sluší a naše babi říká: "Dej jí černou, nebudou vidět flíčky. "
 
 
 
Jednou za čas je dobré černou vytáhnout. Výborně se kombinuje! A vy, které se bojíte "jen černé," můžete outfit doplnit (rozveselit) třeba i jinou barvou. 




 

Čepice - Replay/ IKKS
Klobouček - H&M        
Bunda - Diesel/ IKKS
Džíny - H&M 
Boty - Primigi

Pořád probíhá hlasování Blogerka roku. Pokud se Vám naše články líbí, moc nás potěšíte svým hlasem. (http://www.blogerkaroku.cz/nominovane-blogy/matylda-hugo)

Žádné komentáře:

Okomentovat