neděle 29. května 2016

Holky, nedělejte vlny a mrkněte na CUNA VLNAMI

Co se mi poslední dobou honí hlavou? Myšlenky na moře. Ta pohoda, co tam vždycky vládne. Nevím, jestli je to tím klimatem nebo tím, že to člověk bere jako dovolenou. Nebo prostě tím, že moře miluji. Každopádně, jsem narozena ve znamení raka, což už něco naznačuje a asi v některém ze svých minulých životů jsem musela být  nějaký mořský živočich. Jinak si tu touhu po vodě nedovedu vysvětlit. 
 



K moři se vždycky strašně těším a jsou to vždy pohodové dovolenky. Kalamáry, špagety, mořské příšery, pořádný kopec zmrzliny, procházky po promenádách, cikády, teplé letní večery a mořský vánek. Jo, to je přesně ono! 
Asi bych si dokázala představit život někde u moře. A možná bych se konečně naučila i surfovat.

Proč to ale všechno píšu? Protože, když jsem při hledání nových značek narazila na Cuna vlnami - byly to první myšlenky, které se mi honily hlavou. Název této značky ve mě prostě vyvolal chtění být u moře.
Jedná se o českou značku, která si jako hlavní cíl klade "Bavit! Bavit děti, ale bavit i dospěláky." A nás baví. A moc! Každá kolekce je spojena s příběhem, který už sám o sobě baví. Za značkou stojí herečka Magdalena Zimová a její tři děti, které jsou součástí týmu a velkou inspirací.
 
Matylda má na sobě kousky z nové kolekce IMAGIRO. Slečinka se dostává do těch správných holčičích let a její bezelstnost krásně prozradí, zda se jí vybraný módní kousek líbí nebo ne. Sukýnku s bavlněnou šňůrkou a krásným názvem "Ve vánku" z bio batistu od Ateliér Brunett měla hned na sobě. A já se jí vůbec nedivím, protože všechny použité materiály jsou moc fajn a střihy jakbysmet. Růžové tričenko "V magnoliích" (každý kousek z kolekce má svůj název) ze směsi bavlny a hedvábí je tak příjemné a volné, že bych ho sama ráda nosila. Na léto a letní večery u moře jako stvořené. 

A jak vznikaly fotky k tomuto článku, Vám musím tentokrát něco málo napsat. Tím, že ve mě tato značka vyvolává chtění být u vody, chtěla jsem fotky prostě s vodou. K moři to bylo ještě trochu z ruky, tak jsem měla v plánu výlet k místnímu splavu. Představovala jsem si, jak si s Matyldou zablbneme ve vodě a vzniknou super veselé, cákavé fotky s lehkou duhou.

Realita? Ve splavu bylo a je ještě docela dost vody. Dostat se s Matyldou k vodě byl oříšek už sám o sobě a neutopit u toho foťák, tak to už bylo něco. A když už jsme se konečně k vodě dostaly, tak měla asi 10 stupnů a Matylda udělala takovou scénu, že se v té vodě ještě hodně dlouho žádná ryba neukáže. Takže fotky jsou trochu jiné, než jsem zamýšlela. Každopádně jsem si to odpoledne i tak moc užily a to byl cíl. 

A na závěr? Mám pro Vás moc milé překvapení v podobě další Giveaway. Těšíte se? Chcete něco vyhrát? Mám pro Vás pár úkolů, které už znáte.
1) dejte like naší FB stránce Matylda&Hugo
2) dejte like FB stránce Cuna vlnami
3) napište buď tady nebo na FB  "Co z nové kolekce Cuna vlnami se Vám líbí?"

Dva módní kousky mohou být vaše. Jedna vylosovaná slečna se může těšit na "Čarokrásné" šatičky z kolekce Podivuhodná Letní Dobrodružství. A jeden vylosovaná kluk na triko "Ve vlnách" z kolekce IMAGIRO. Giveaway bude končit s vysvědčením 30.6. 2016.


 

 




 
“V ŽÁRU”- Cuna vlnami
(tričko z viskózy s detailem ze šlové spony)







 
 
“V MAGNÓLIÍCH”- Vlna cunami
(tričko ze směsi hedvábí a bavlny)
 

 
 
“VE VÁNKU”- Cuna Vlnami
(sukně z bio batistu od Ateliér Brunett a bavlněnou šňůrou)
 

 

 

 

2 komentáře:

  1. Och to je nadhery, ve vetvich a mracich, tunich a vsude je tolik krasy...bozi a originalni...diky za tip ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Těžko vybírat :-) Ale oči se stále vrací k sukýnce "ve vánku", tak za mě ta :-)
    iva5ko@gmail.com

    OdpovědětVymazat