úterý 30. srpna 2016

Narozeninová plavba

29.srpen... Tenhle den bude navždycky Matličky "velký den".
 
 

Jak někteří už asi víte z našeho instagramu, v neděli jsme předčasně oslavili její 4. narozeniny. Omlouvám se za trochu sentimentální článek, ale pořád mě nějak dostává, jak rychle děti rostou. Že když se přijde přitulit, tak mě většinou zůstane nějaká ta modřina, že už se umí sama obléct, když teda chce, že nám chystá snídaně, někdy z lega, že si dělá sama kakao a pak jí hoří vlasy... Prostě už je to velká holka. 
 
Narozeninová oslava se nesla v duchu vln a moře. Asi jsem se snažila ukojit mou touhu po moři, kde jsme letos ještě nebyli. Ale za týden hurá, moře volá. Dortík od Zdeničky, každoroční tradice, opět výborný  a bio.

 
A co dárečky? Letos snad poprvé u nás nepropuklo dárkové šílenství - Matylda dostala jako hlavní dárek kolo. Ti, kteří nás sledujete na fb víte, že ve výběru bylo to nejlehčí kolo na trhu. Nakonec jsme kvůli brzdám zvolili jiné. A ještě si asi chvíli počkáme, než Matylda sama vyrazí. Největší úspěch měla plačící panenka BABY ANNABELL od babičky, která teď chuďátko pláče nonstop, protože Matyldu baví být maminkou. A od druhé babi kytaru, takže  konečně je jako táta, a mohou mít spolu koncerty. 
Už nám chybí jen bicí a jsme komplet. Sousedi, tešte se!



 
 
 








 



 




2 komentáře:

  1. Vše nej nej dodatečně :) Oslava byla krásná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc.:) Ano, myslím, že si ji Matylda užila.:)

      Vymazat