pátek 10. června 2016

Praha vs. Morava

Vůbec jsem netušila, že v tak silné konkurenci známých blogerek, ve které se hledal ten nejzajímavější blog pro maminky, bude i ten můj. A to hlavně díky Vašim hlasům, za které moc děkuji a upřímně si toho vážím.
O to víc, že my holky z Moravy, to máme do té naší Prahy, kde se "blogování" přece jenom lépe daří,  trochu dále. ( A po úterním cestování po D1 už vím, že zase dlouho směr Praha nebudu absolvovat).


Co mě překvapilo, co mě dostalo ?
Když jsem si cestou z Prahy, kde jsme byli s Hugátkem na vyhlášení MAMAblog roku 2016, sumírovala v hlavě dojmy, zážitky, myšlenky, chvilku jsme holkám "pražačkám" trošku záviděla. Ale jen chvilku...
Všechny ty eventy, večírky, schůzky, kafíčka, semináře, setkání, která se většinou vždy konají v Praze. Nicméně po dvou dnech v Praze, vím, že nám s "partičkou a pantátou" je lépe tady u nás v Beskydech. Praha je krásná, ale i veliká.

No a teď už k samotnému vyhlášení. Určitě jste již výsledky zaznamenali a pokud ne, tak mrkněte tady. Já můžu hrdě říci, že Vaše hlasy mě dostaly na krásné10. místo. DĚKUJI.
Celé vyhlášení se neslo díky jednomu z hlavních partnerů Petit Bateau,  v duchu námořnickém, a že se bylo na co koukat. Mě nejvíce uchvátily holky z Bejbyblogu, které byly opravdu vystajlované od hlavy až k patě. Na videjko a fotky můžete mrknout zde nebo na  tomhle odkazu.
 
Dlouhá 14, byla adresa konání této povedení Party. FOOD STORY poskytl opravdu krásný prostor plný dobrot. Nejvíce mě pobavili kluci, kteří mezi řečí prohlásili  něco ve smyslu: "Chápeš to? Ty ženské píšou o plínách a ještě to někdo čte!"  I my, na našem 10. místě, jsme díky spoustě sponzorům dostali plno pěkných dárečků a na některé z nich se můžete těšit v nějaké další Giveaway.

Myslím, že je ještě na místě zmínit jednu moc šikovnou maminku. A to je Míša z blogu Baby bistro. Ta tohle celé sama spáchala. A opravdu moc povedeně.

My celý výlet hodnotíme na jedničku, ale díky D1 se v Praze zase nějaký čas neukážeme.
 

P.S. Hugo byl nejvíce nadšený z Lennonovy zdi.  Bohužel už to není ta zeď s velkým Z.

P.P.S. A co jsem netušila? Tato zahradní zeď byla od 70. let minulého století nazývána jako Zeď nářků. To proto, že si na omítku zdi lidé vylévali svá srdce a zanechávali po sobě různé vzkazy nebo milostné básně ...


Smile HUGITO

 

 
S Veru/ VERU HARNOL se vždycky ráda vidím.

 
FOOD STORY Dlouhá ví, jak dostat i dietářky
Vše, co potřebujete a na co máte chuť, na jednom místě (můžete i objednat zde)

 
Hugo bojoval s kelímkem a brousil si první zub

 
Valentýnka se skrývala za sukní své prima mámy Venduly Bejbyblog
 


 
Moje maminka vyhrála...
Ráda jsem poznala tu nej blogerku Terku/ Madame Coquette 
 
 
 
Porota není vždycky přísná, milá Sarah Hüttlová / Ondálek












4 komentáře:

  1. Super umisteni...moje oblibene blogy na krasnych mistech a vas mezi nimi...vse jsem s pychou sledovala a gratuluji, jste vsechny moc sikovne ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekujeme moc😘 Ja sama jsem
      mile překvapena.:)

      Vymazat
  2. Jééžiš, děkujem Veru, vy jste byli s Hugískem skvělí, ráda jsem vás konečně viděla naživo - Hugo největší pohodář EVER! Škoda, že s vámi nebyla Matlička :( :* Tak snad příště a moc gratuluji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač děkovat, vždyť je to pravda!;)
      Třeba příště někde blíž.:) Matlička by tam udělala trochu jiný vítr.:) 😂😂😂

      Vymazat