pátek 15. března 2019

Hugo už v tom jede taky

Nejen Matylda...


ale už i Hugi podlehl Play-Doh závislosti. 

Já se přiznám, že Play-Doh jsem ze začátku vůbec nebrala a vůbec nechápala, proč ji všichni tak "žerou". No a teď? Myslím, že nám nechybí žádná novinka a obě naše děti jsou Play-Doh závisláci, vlastně i já.

Tentokrát jsme testovali baliček, řekla bych ryze klučičí a to Play-Doh WHEELS Štěrkovnu
Hugo asi po 5 minutách obdivování náklaďáku prohlásil, že z něj bude valcíř. Nejprve můžete použít drtičku kamenů na štěrk a poté přichází na řadu válec. No, co Vám budu povídat, tentokrát to nevydržel ani náš děda stavař a rozjeli s Hugim velké pecky.

Největší obdiv získala speciální tvořící hmota, která je černá a vypadá jako opravdický asfalt. Takže cestu, kterou Hugo společně s dědou tvořil, vypadala opravdu jako ta venku.

Co naše děti baví, je přicházet na to, co jednotlivé díly Play-Doh umí. Takže u této sady, která je navíc cenově velmi dostupná, se nejvíce líbí drtič kamene a náklaďák. I přesto, že je Hugo ještě prcek, jemnou motoriku trénuje dokonale. Líbí se mi taky názor odborníků, kteří tvrdí, že u dětí, které si vytváří vlastní svět se mnohem rychleji budují sociální vazby a zrychluje se jejich vývoj. Tato tvořivá hračka patří mezi ty, u kterých naše ditě vydrží rekordně dlouho, sami a bez boje. 

Hmota Play-Doh je měkká, velmi dobře se tvaruje, nebarví nešpiní a hlavně nevysychá.
Malinko jsem pátrala, proč je hmota tak dokonalá a z čeho vlastně je? A kdo mě sledujete na mém instagramu víte, že díky mému atopickému ekzému jsem daleko více zkoumavější, co se týče složení. Modelovací hmota Play-Doh je složená z vody, mouky a soli a je zdravotně nezávadná. Hmota Play-Doh je netoxická, nedráždivá a nealergenní. Jen pozor - obsahuje pšenici. Děti, které jsou alergické na pšeničný lepek, mohou mít na tento produkt alergickou reakci. My v pohodě, a to si myslím, že se Hugo parkrát do kamínků zakousl.

A MŮJ TIP NA ZÁVĚR?
Pokud nevíte, co koupit jako dárek malému klukovi, Play-Doh je záruka, že se překvapení opravdu podaří!



Balení obsahuje: 3 stroje                                                          4 kelímky hmoty Play Doh




























Žádné komentáře:

Okomentovat