středa 19. prosince 2018

Který dárek vyhraje na vánoce?

Letos jsem klasicky pozadu a ve skluzu. Každý rok si říkám, že do listopadu budu mít všechny dárky nakoupeny a ....




Je 18. prosinec a já mám skoro prd... Každopádně letos chci jít v duchu minimalismu -  hlavní dárek a dva menší. No jsem zvědavá, zda to vydržím.
Ale ukážu Vám alespoň mé tipy co si myslím, že dětem udělá zaručeně radost.

U naší Matyldy již dlouho vedou myšky Maileg, takže ty nesmí chybět na žádné narozeniny a Vánoce. Kdo mě už znáte víte, že tuto její vášeň sdílím s velkou radostí s ní. Řekla bych, že už máme docela solidní sbírku a k těm letošním Vánocům přibudou ještě parádní kousky. Už jim musíme pořídit asi nějaký domeček. Třeba vyberu zrovna tento domeček MIJU.






Co se týče dárků, kterými zabavíte jak ty malé, tak ty větší, tak za mě parádní věc jsou veškeré "malovátka" z Nila Kids. Máme jak voskovsky do vody, tak i ty na sklo a můžu říci, že toto nebyl krok vedle. Baví jak Huga a Matyldu, tak i mě. (Naštěstí máme i kreativní babi  s pochopením). Celkově v Nila Kids co vyberete, to bude mít úspěch. Já se teda pokaždé trefila a to jsem už pár nákupů udělala.











Pejsek Ricky je ta správná hračka, když nechcete kupovat nějakého živého kamaráda. Mě dostal tím jak je opravdu milý. Dost velký, takže opravdu u nás doma docela vynahradil toho živého.
Ricky toho umí opravdu hodně - dát pac, podat si kostičku do tlamy, sníst granule a následně je vykakat, olizovat Matyldu a štěkat. A Hugo s Maty se o něj docela vydatně hádají.

Když bych měla zmínit knihy, tak je to asi na samostatný článek, ale u nás No.1 stále vede Něco ti povím Johane. Z novinek dostanou Myší abecedu (ano, my jsme na ty myšky).

A hry? Samozřejmě ty, co něco umí. Takže Matylda Djeco "vysypávátka". Hugimu ještě nic chytrého nemám..

Na dřevěné talířky Lavly a stolování s nimi se už opravdu těším. Vím, že pro vánoční "dárkování" je tento příspěvek jen tak tak, ale určitě mé tipy udělají radost nejen o vánocích. Pokud jsem alespoň malinko pomohla, napište mi, uděláte mi radost.












Žádné komentáře:

Okomentovat