pondělí 20. února 2017

Není modelka jako modelka

Vyčarovat u Matyldy nevinný výraz, nějakou tu pózu modelky, je někdy snadné, ale většinou má svou hlavu a na hezký záběr musí fotograf  číhat...



Když mě oslovila milá Petra, majitelka značky Lali, jestli bych nesouhlasila, aby se naše děti staly tváří značky, přiznávám, že mě to moc potěšilo. Jednak proto, že značku Lali mám ráda a jednak proto, že jsem byla natěšená vidět nové kousky, které se chystají na jaro/ léto 2017. Věcičky pre dětičky, jak se také značka označuje, vznikají právě pod rukama šikovné Petry, která se módnímu návrhářství a šití věnuje více než 15 let. Pracovala pro známé módní návrháře a s některými spolupracuje dodnes.
Abych nemusela s naší malou partičkou do Bratislavy, zvolily jsem možnost focení u nás. Nakonec vyhrála parádní destinace Babyhouse (rodinný dům se zaměřením na rodiny s dětmi.), což se ukázalo jako fantastická volba.
Focení bylo naprosto pohodové s ještě pohodovějšími lidmi. Celková atmosféra byla moc fajn. Hugi to zvládl naprosto s přehledem. Jak je to u něj zvykem, chechtal se na všechny okolo a jel si svoje pecky. Pro Matyldu to bylo trochu náročnější, protože v jarní Lali kolekci, převažují holčičí kousky. Takže Matylda fotila, převlékala se a na konci už došlo na sliby a odměny. Druhý den už nebyla ve své kůži, takže z toho dne vznikly "profi nafrněné" fotky, které se mě paradoxně líbí nejvíc.
Holt jak už to u dětí bývá, člověk míní a děti mění...

Ale k věci. O čem nová kolekce Lali je? O hromadě práce, která se za celou kolekcí skrývá. O vlastním designu mramorové látky (např. Hugiho mikča - ta je naprosto Top!), a soft pink, která provází celou holčičí kolekci. Jednotlivé kousky se krásně doplňují, takže se nemusíte bát, že budete muset moc přemýšlet, co s čím kombinovat.

Moje tipy? Já hlasuji za mramorovou mikinu, nebo šaty. Tyto kousky jsou prostě LALI must have. Potom mě dostala prodloužená vestička, kterou bych brala i pro sebe. Triko s vážkami... no, je těžké vybrat, protože se povedlo naprosto vše.
























A na závěr překvapení - soutěž o LALI kšiltovku a podkolenky
Je jednoduchá:
1) dát Like stránce Lali
2) mít zalikovanou  fb stránku M&H
3) napsat, co se z nové kolekce líbí Vám (do komentáře k příspěvku zde nebo na FB)

Soutěž končí 28.2.2017




9 komentářů:

  1. Celá kolekcia je vydarená, ja by som si vybrala pudrovu sukňu 😍😍😍

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne kúsky.Pre mna je top svetlo ružová sukňa :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Lali milujem uplne najviac, kazdu kolekciu tam "bohuzial musim" urobit objednavku a teraz u mna vyhrava to triko s vazkami (asi sa s objednavkou zvezie aj ta pudrova sukna :))))

    OdpovědětVymazat
  4. Och ach ich...mramorovou mikcu musim mit 😱🔝...nadhera, lali opet nezklamalo...diky za soutez a pusu Matylde i Hugovi pusu za to, jak byli sikovni ;)

    OdpovědětVymazat
  5. chlapcenska mramorova mikina je krasna😍❤️

    OdpovědětVymazat
  6. Mne se libi nejvic mramorova mikinka a tricko s vazkami😍😍😍

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se líbí mramorová mikina a tričko s vážkami by se naší Valentince hodilo taky - já už jedno hodně podobné mám :-)
    iva5ko@gmail.com, na FB Banna RocKova

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné kousky jsou všechny :) Mě by se líbilo tričko s vážkami,krásně volá jaro :)
    Modelům ale sluší všechno.
    kopasova.petra@seznam.cz
    fB: pepe peťula

    OdpovědětVymazat
  9. Za mna uplne top lali vesticka, ale aj strih sukienky je nadhernyyy veru tazko vybrat aj marble vzor ocaril hmm. :-)

    OdpovědětVymazat