středa 1. března 2017

Hugito v koši

Maskáč není trendy jen na podzim a v zimě. I v jarních měsících si můžete maskáčovým trendem osvěžit šatník vašich malých miláčků.

O mé nové zálibě v maskáči jsem psala už jednou TADY (teď se pobavíte, protože, když koukám jak vypadal Hugo před rokem, tak nemůžu uvěřit, že byl takový "knedlík",   vzhledem k tomu, že teď ve 14ti měsících má jen 8 kilo). No a má záliba v maskáči pokračuje i letos. Kdyby mi někdo před 5ti lety řekl, že já sama budu nosit camo věci a že je dokonce budu oblíkat i svým dětem, tak bych se mu vysmála. Vždyť maskáč nosí jen vojáci.
No už dávno tomu není tak. A mě maskáč moc baví.

Baví mě dokonce tak moc, že jsem ho přenesla i do našeho zatím čepicového eshopu. A teď se dostávám tam, kam jsem se chtěla dostat. Omluvit se Vám, kteří nás rádi čtete, že těch článků je teď trochu méně. Ano, zaměstnává mě eshop na skoro full time. Zpočátku jsem si myslela, že to bude sranda a sem tam si zaběhnu s balíčkem na poštu. No, osud tomu chtěl trochu jinak a teď běhám s balíky na poštu každý den a po nocích odpovídám na maily, balím balíčky, klepu si visačky. Ty teda neklepu sama a děkuji mamči za pomoc. Za pomoc ve všech směrech, protože ona je prostě boží a jestli to čte, tak určitě bulí...
A tak na blogování mi už chybí z těch 24 hodin další hodiny.  Ale já se polepším, slibuji. Jen co se to moje třetí mimi trochu rozchodí.

A jaké to je mít svůj vlastní eshop? Já si zpočátku říkala jaká to bude sranda. No sranda to teda fakt je! Tím, že si skoro vše (od výběru materiálu po provoz webu) dělám sama, že se učím vše za pochodu a každý den mě překvapí něco nového. I když jsem už pár nocí pořádně nespala, tak je to boží. Je to jako jeden velký powder. Dělám něco, co mě baví, mám podporu ze všech stran a dokonce se ty čepice i prodávají a dokonce se i líbí. Každá zpětná vazba je pro mě jako pohlazení. Prostě ono to vážně funguje. Sice se každý den probouzím s pocitem - a co když si bude někdo na něco stěžovat, co když se nebude líbit, tak  i přesto, je to prostě jízda.

Začalo to čepicemi (obzvlášť hrdá jsem na moje "jemné čepice"). Jasně, "spadlé" čepice se prodávají všude kolem , ale z tohoto materiálu českého výrobce, je to opravdu vzácnost. No a teď finišujeme pomalu s druhou peckou, na kterou se já osobně moc těším. Je to taková má srdcovka a kusem mě, tak jsem plná očekávání jak se bude líbit.  Matylda a Hugo už poctivě testují a Matylda nechce nic jiného, takže už to je pro mě dobré znamení. Novinku představím koncem března.
No malinko jsem se rozepsala, ale chtěla jsem Vám přiblížit mou radost posledních měsíců. Slibuji, že to na blogu zase trochu ožije.

P.S. Babiko neboj, koupíme ti větší koš.











Matylda & Hugo   čepice HUGITO
Matylda        nákrčník HUGITO
Hugo          vesta ZARA

2 komentáře:

  1. Cepice se mi zalibily hned,co jsem eshop zaregistrovala.Lec byla doba,kdy poridit je,bylo hudbou budoucnosti.Pak zafungoval osud,uzasne rucky Matyldy me vylosovaly v soutezi a cepice si ke mne nasla cestu.Spustila tak lasku ke znacce a obdiv lidem,co za tim stoji.Nyni ke mne putuje druha objednavka,jak jinak nez s maskacem,a jsem netrpeliva a natesena na dalsi novinku! ;) Pevne nervy a mnoho spokojenych zakazniku,proste skvelou budoucnost preji zn.Hugito :) a vsem lidem okolo znacky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den,nahodou vesticku prodavat nebudete prosim??:)

    OdpovědětVymazat