středa 6. července 2016

Frkot s Hugem

A je to tady. Hugo sedí, Hugo stojí, Hugo skáče. S Hugem to není "nohy na stůl a kafíčko k tomu."
S Hugem to je totiž pořádný fičák. 


 
Už příští týden bude mít Hugo 7 měsíců. Kde je to moje malé miminko? Tím, jak byla naše Matatitla hypotonik, tak jsem byla zvyklá na docela pohodu, klídek. Tři čtvrtě roku víceméně jen spala a potom opravdu nikam nespěchala. A já si měla aspoň možnost užít pořádně to malinké mimi.
Ovšem teď? Pan Hugo je "osobnost". Ten čekat nebude. Taky nemá na co, že? Co kdyby mu náhodou něco uteklo. Navíc jako babyno2 už musí bojovat. Nic nemá zadarmo a ségra ho někdy opravdu nešetří. 
Přijde mi, že chce dělat všechno s náma. Kouká, že všichni chodíme a úplně na něm vidím jak přemýšlí, jak to udělat, aby mohl taky. Doufám, že bude ještě pár měsíců přemýšlet. Zastávám teorii, čím později, tím líp.  Trochu se bojím, že mé prosby nebudou vyslyšeny, vzhledem k tomu, že se za poslední 3 dny naučil sedět a stoupat si přes ukázkové nakročení. Je prostě k nezastavení. 
Ale je taky pěkně maminčin. Opovažte se ho nechat jen tak někde bez dozoru. Musí být co nejvíce času přilepený k mámě. Já si to užívám, ne že ne, ale někdy je třeba jít i na záchod a sem tam se i najíst.
Ale přes všechen ten fičák, je to naprostý pohodář. Směje se nonstop na všechny kolem a na pěkné holky mrká.

A protože je Hugo malý ďábel, oblíbila jsem si pro něj značku Small Rags, která se k němu naprosto hodí. Příšerák, jak jsme pojmenovali Pana Ragse, nesmí chybět na žádném výletě a v žádné postýlce.








 Hugo  - body, kraťasy, pan Rags - Small Rags

4 komentáře:

  1. Ahoj, díky Tvému předchozímu článku o Panu Ragsovi,jsem se zamilovala. Pro druhé dítko je pan Rags jasná volba jako kamarád na spaní.Ovšem téměř nikde nemohu najít oblečení menší než vel.86,což mě moc mrzí. Užívejte prázdniny :) Peťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé to nás těší.:) My se do Small Rags taky úplně zamilovali.:) Koukni třeba sem - http://www.detskyraj-fixoni.cz/vyhledavani/?string=small+rags

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkujeme..:) Už teď mu z nich koukaj lotroviny.:)

      Vymazat