pondělí 29. května 2017

Hlavně se nenechat vyhodit

Vykopnout a pak jít brečet. Tohle ale u hry Kapy kapy kaP neplatí.




Tím, že Maty ještě moc nemluví, tak u nás vedou hry ne až tak popisné. Začalo ji teď hodně bavit pexeso, o legu nemusím ani psát, protože to je láska snad všech dětí. My se chystáme přecházet na Lego Friends, tak se přiznám, že se už teď moc těším. Celkově si myslím, že si hračky kupují spíš rodiče sami pro sebe. Jak to máte Vy?
Tuhle hru dostala Matylda od babi a jak jsem psala už výš, koupila si ji babička určitě pro sebe. Je krásně ilustrovaná a máme ji z Hračkotéky.
Hra Kapy kapy kaP z kolekce Marbushka se ručně vyrábí v Maďarsku. Vymysleli ji manželé Beatrix Bohony a Laszlo Zold pro jejich dceru. Všechny jejich deskové hry se hrají 15-35 min a jsou výborné zrovna pro děti, které se ještě nedokáží dlouho soustředit. Baví nás pozorovat jak si Matylda vybírá svou postavičku, se kterou půjde až k pařezové chaloupce.
Mrkněte do obchůdku třeba jen okem! Uvidíte, že Vás ten milý design a kvalitní zpracování přírodních materiálů dostane stejně jako nás a vy nezůstane jen u jedné hračky
Pořídili jsem ještě známou rodinku  Rodina Gaspard a Romy do domečku, o kterou je věčná bitka mezi Hugem a Matyldou. Asi budeme muset přikoupit ještě druhou rodinku Milo a Mila.
















1 komentář:

  1. Anonymní12/03/2022

    If you think this message is displaying in error, please click the customer providers hyperlink on the bottom. Remember gambling ought to be enjoyable and you must to} at all times play inside your means. Once our 카지노 group have reviewed your paperwork they will be encrypted and saved inside our secured server. Jonathan has been working within the iGaming sector since 2007.

    OdpovědětVymazat