středa 10. května 2017

Brýle na celý rok

Naše děti střídají brýle lyžařské, sluneční na hory, plavecké (určitě dojde i na potápěčské) a nakonec i ty sluneční k moři. Vybrat ty nejlepší není vůbec jednoduché. Matylda má široký kořen nosu a Hugo, aby nebyl pozadu má Marcus Gunn phenomenon. Oči našich dětí si tedy opravdu zaslouží pořádnou péči.


Když mě oslovila milá Barča z Likegroup.eu, což je výhradní dovozce pro SK a ČR, jestli bychom nechtěli vyzkoušet tyto povedené brýlky KiETLA, s radostí jsem kývla, protože jak říkám já, brýlí není nikdy dost.
Přiznám se, že jsem byla zpočátku trochu skeptická. Brýle, které vydrží opravdu hodně? Nezlomí se? No, naše partička je podrobila opravdu důkladné zatěžkávající zkoušce a já mohu s čistým svědomím říct, že opravdu vydrží. A to jim Hugo dal pořádně zabrat.
 
Brýle jsou vyrobeny ve 4 různých velikostech, takže nemusíte mít strach, že by nesedly. Mají dostatečnou velikost skel, což je důležité, aby zastínila celé okolí očí. Mají velmi lehký a flexibilní rám a bočnice jsou přizpůsobené tvaru hlavy, jsou tenké a ohnuté, aby netlačily za ouškama. Navíc velké plus dávám nastavitelné gumičce, protože udržet brýle Hugimu na hlavě, to vidím trochu jako oříšek. Matylda, ta už je hérečka, takže ta se už prohlížela v zrcadle a testovala, jestli jí opravdu nesvítí sluníčko do očí.

Kdo váháte, jestli  vůbec a jaké brýle pro prcky, tak já tuto francouzskou značku ráda doporučím dále, protože za mě asi není jediné mínus. Vlastně ano! Barevná nabídka brýlí pro rok 2017 je parádní a my asi budeme potřebovat další...
Koupit je můžete tady.
 













 
Matylda - brýle KiETLA JokaKid’s
 
Hugo - brýle KiETLA JokaKi
          tričko GRAY LABEL
          šortky GRAY LABEL

Žádné komentáře:

Okomentovat