středa 20. července 2016

Hračka roku v mnoha zemích

Tentokrát to není naše oblíbené LEGO, ale úplně jiná hračka, která mimochodem v USA získala ocenění "Rodinná hračka roku."

A že jste zvědaví, která?



Vydržet si hrát déle než půl hodiny u skoro čtyřleté Matyldy je velké umění. Málokterá hračka to dokáže. A když už je podezřelé ticho, něco se děje. Což zná každá máma. Většinou je to voda, která je všude jen ne v květináči, protože Matylda je velká zahradnice. Ticho v koupelně je zase záruka toho, že z vaší kosmetické sady Dior vám zůstane nanejvýš štěteček a Vaše dítě bude vypadat něco mezi tygrem a spidermanem z dětského dne.
Proto, najít zrovna hračku, která bude bavit, bude fungovat, jako bonus- nebude potřebovat baterky, není zrovna lehký úkol.

Zalíbila se mi hned v prodejně. Nápadné balení, líbivé barvy, prostě zase úplně něco jiného... Když jsem si četla příběh, jak hračky firmy B.toys vznikají, začala jsem pátrat, co bych tak pořídila.

Materiály, ze kterých jsou hračky vyráběny, se liší v závislosti na typu hraček a věku, pro který je určen. Hračky jsou vyrobeny ze dřeva, plastů, látek, stužek a mnoha dalšího materiálu. Hračky neobsahují olovo či ftaláty. Se společností B.toys pracuje team designerů DoodleDo, který je v partnerském vztahu s rodinnou firmou Battat. Ta byla založena v Montrealu v Kanadě a Plattsburgh, NY a funguje již více než 100 let. Obdivuhodné!

Nebudu napínat. Navlékat korálky a nepotřebovat ani jehlu ani nit? To snad nejde! Spojovací korálky Pop Arty od B.toys to dokážou.

S těmito korálky si užíváme spoustu legrace. Náhrdelníky mají všichni, i děda Bubu, prstýnky a náramky si Matylda uloží ve svém obchůdku a všichni musíme jít nakupovat.
Vaše děti Vás určitě překvapí jejich kreativitou. Korálky stačí do sebe zacvaknout a je to...
Můžete je koupit v různých sadách, balení. To naše obsahuje 500 tvarů, 6 náramků a 12 prstýnků. Jsou uloženy v průhledné nádobě, která se dá hezky přenášet.






koupit můžete i zde





1 komentář:

  1. Verunko, zdravím, moc díky za vánoční tip pro Lili :-). Zdravíme i Maty a brášku..

    OdpovědětVymazat