pátek 26. února 2016

Jak se na mateřské nezbláznit...

...a užít si Horalský "relax"

Tak jsme po delší době zpět. A rovnou s "relaxačním" postem.
Jak už někteří víte, zima v našem podání bývá dlouhá a hlavně lyžařsky hodně pracovní. A proto jsem se rozhodla, že si ji letos trochu zpříjemním. Nabalila jsem partičku, mamču a vyrazili jsme na Horal ve Velkých Karlovicích. Brzo jsem ovšem zjistila, že dovolená s "partičkou" dostává trochu jiný rozměr než jsem si představovala. Zapomeňte na nějaký časový plán! Naše děti většinou potřebují jíst ve stejnou dobu, vykonávat potřeby taky skoro stejně, ale jako naschvál - spát ve stejnou dobu nebudou!
 
Nicméně prostředí Horalu je tak úžasné, že i přesto, že to bylo náročné, bylo to skvělé.
 
Matylda jako přebornice v těšení nás dostávala tím, jak si vše užívala. Hned, co vylezla z auta, přišlo na řadu její první jééé jééé.  Když vešla do pokoje a uviděla "svoji" postel, vrhla se do ustlané postýlky s radostí a jejím druhým jééé jééé i v botech. Ještě ten večer jsme museli do wellness, kde následovalo její třetí jééé  a ukončila to večeří a čtvrtým jééé.
Hugo hrál skoro celý pobyt pohodáře a prostě chlapa. Když byl přebalený s plným bříškem mléka, tak byl happy.
My s maminou jsme pobyt nazvaly relaxem pro Matličku, protože ta měla program od rána do večera. Ale co bychom pro malou princeznu neudělaly. Co je na Horalu úžasné, to jsou  ranní saunové rituály pro děti. Matylda byla v sauně poprvé. Byla dobře vykulená a říkala jsem si, že to nevydrží ani minutu! A ejhle. Ona je fakt MOJE.  Saunu si zamilovala - vydržela celý rituál, med samozřejmě skoro celý snědla, bazén s ledovou vodou jí jako jediné nedělal nejmenší problém a s radostí mi oznamovala, že zítra chce jít zase. Ještě měla na programu dětskou Hamman masáž, u které skoro usnula a byla jak v jiném světě. Dokonce celou masáž ani nepromluvila, což je u ní k neuvěření.
Zakončili jsme to lyžemi v místní školičce a zase koupačka, kdy i Hugito otestoval teplotu vody a hrál spokojence.

A my? My si ani vínko nestihly dát, protože Matlička zavelela chrrr a my musely klusat do postele.

Můj tip na závěr: pokud plánujete dovolenou na Horalu, určitě se ubytujte v Rezidenci E. Je propojena chodbou a  výtahem s wellness a tak nemusíte převlíkat sebe nebo děti a můžete hezky v župánku přímo do vody.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 
 
 
 
 
A jak hodnotím Hotel Horal *** ?
 
+ prostředí, které si prostě zamilujete
+ milý personál
+ úžasný Wellness Horal
+ masáže, saunový rituál

- jídlo
(na 3 hvězdy žádná velká pecka,
hlavně vzhledem k zdravé stravě, kterou pro Matyldu řešíme)
 

Žádné komentáře:

Okomentovat