pondělí 1. února 2016

17 kilo dole!

Protože jsem se na sportování už těšila jako na první sníh, fyzicky  jsem na tom byla taky ok, nebylo na co čekat!  5 týdnů po porodu jsem se vrhla na Kaylu. Že Kaylu neznáte? Je to mladičká Australanka, která sestavila několik cvičebních programů a brzy se stala hvězdou nejen instagramu.



Kayla, zdroj: instagram

Myslím, že různých forem cvičení jsem si vyzkoušela už dosti. Díky tomu, že jsem závodně lyžovala, mé tělo něco snese, ale holt od dob každodenních tréninků už uběhl nějaký ten pátek...  Naštěstí jsem narazila na tohle cvičení, které mě chytlo. Hlavně, výsledky jsou opravdu úžasné!
Neříkám to jen díky motivačním fotkám, které má Kayla na Instagramu, ale také díky vlastní zkušenosti. Vydržela jsem odmakat 6 týdnu z jejího 12ti týdenního programu a pak otěhotněla. Takže jak by to vypadalo po 12ti týdnech? Nejspíš by to byl pěkný pekáč buchet.

 

Nyní mám  za sebou dva týdny pořádné makačky (sice s malinko pomalejším rozjezdem).  Vzhledem k této teplé zimě, se brzo chystám i konečně poprvé vyběhnout.
Tak to by bylo, aby nebylo!                                              

Nicméně, malá rada na závěr. Chcete zhubnout? Otěhotněte :-) a kojte! Já jsem za těhotenství přibrala krásných 20kg a 7 týdnů po porodu mi zůstávají pouhé 3 kila nahoře. No a jako bonus za malého Hugita se ještě "nechlubím" povoleným bříškem a zadkem. Ale to s Kaylou dám!

6 komentářů:

  1. :D výborná rada s tím kojením... Kdyby to bylo tak jednoduché si říct, budu kojit... mně to třeba nešlo :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to myšleno samozrejme s nadhledem.:) Matyldu jsem treba taky kojit nemohla, takze chapu ze ne kazdy muze a ze to neni tak jednoduché jako novorozenec = hurá budu kojit...

      Vymazat
  2. Ahoj, prosím tě chci se zeptat než jsi začala Kaylu cvičit neřešila jsi nějak zpevnění pánevního dna popř. diastázu břišních svalů? Jako sportovec jsi vůbec možná tento problém neměla, že? Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popravdě neřešila.:) ani me to teda moc nenapadlo - ze bych řešit mela jsem zjistila u prvních sedlehu;) ty pro me nikdy nebyly žáden problém a ted jsem se nemohla odlepit od země.:) nicmene jedu vice šikmé a uz je to v pohode.:) co se tyče pánevního dna to jsem začala cvicit uz v porodnici a jeste nekdy "dobiham" 🙈🙈🙈 tak tak..;) ale časem se to lepsi:) asi chce vse cas.;)

      Vymazat
  3. To mohu jen potvrdit. Nejen u mě, ale i v mém okolí. Já neměla nadváhu ani před těhotenstvím, ale momentálně, dva roky po porodu mám ještě o 5 kg míň. S kojením přestávám pomalu teď. Jinak já se před třemi lety vrhla na Jillian, běhání atd. abych po dvou měsících zjistila, že jsem těhotná :D

    OdpovědětVymazat
  4. jen bacha na diastázu - rozestup břišního svalstva - poprvé jsem o tom nic nevěděla a cvičila a cvičila a pořád měla bachůrek, asi jsem ho měla... ale teď podruhé jsem si udělala test a opravdu tam mám min. 1 cm rozestup, pak se nesmí cvičit přímý břišní sval a vůbec cvičení je specifické pro holky po porodu, pokud někdo začne cvičit a neví o tom, zafixuje si svaly špatně a nejde to vrátit zpět. Jinak už bych taky potřebovala něco dělat, ale bohužel to není tak snadné

    OdpovědětVymazat