neděle 21. května 2017

Jak Matylda (ne)přišla o nos

Jednou jí ten pes nos ukousne...

A ukousl?
Naštěstí ne. Ale během každé naší prochajdy trnu, jestli se to opravdu nestane. Navíc, já se každého čtyřnohého zvířete opravdu bojím. A jak vypadají naše procházky?
 
Jen co skončila zima a Hugi zjistil, že po svých je to větší sranda než v kočárku, jsou naše "špacírky" velká zábava. Když je Matylda ve školce, tak to zvládám. Ale když jsou oba, tak je to docela makačka.
 
Matylda strká nos ke každému plotu a nahání všechna zvířata, která potkáme a Hugo chodí ze zásady vždy na opačnou stranu. Navíc, on je prostě neřízená střela.
U každé procházky přemýšlím, jak jen to dělají jiné "blogermatky". Dokážou  vypadat na těch fotkách tak dobře, kabelka, botičky, kabátky... Naposled jsem si vzala bílé jeansy a asi po pěti minutách vypadaly, že Vám je popisovat určitě nemusím.
 
Teď to na nějakou tu dobu vidím na elasťáky a budu prostě předstírat, že chodím každý den běhat. Mimochodem, už bych měla vážně začít.
 
Ale co tím chtěl básník říct? Chtěla bych pochválit botky od Matyldy. Jsou to boty Mrugala, polské firmy, která se výrobou bot zabývá již 25 let. Kromě toho, že jsou moc fajn, tak jsou opravdu pohodné. Aspoň teda Matylda říká. Je třeba modely bot trochu vybírat, protože pro Hugiho mi nepřišly až tak ohebné, jak by se mi líbilo. Ale typ pro Matyldu je prostě supr a patří mezi nejoblíbenější této značky. Ještě mám zálusk na letní sandálky, tak uvidíme.

Určitě doporučuji a mrkněte na jejich web.






















Matylda   čepice HUGITO
                      vesta POMP DE LUX
                    mikina Gray Label
            boty Mrugala
 
Hugo     čepice HUGITO
      svetr ZARA
 
Tak třeba to vyjde nám i VÁM.
 
 
 
 


Žádné komentáře:

Okomentovat