středa 16. listopadu 2016

Vlasy samou loknu měla a na nic víc nemyslela.

Holky sobě aneb je třeba si udělat holčičí chvilku.

Sem tam si říkám, jestli bych se té svojí princezně neměla více věnovat. Pravda je, že Hugo už není žádné miminko, ale taky je pravda, že mě ještě pořád docela hodně potřebuje. To, že máme s Matyldou zavedené "holčičí chvilky" jsem už psala. Ale ne vždy nám ty chvilky vyjdou.

Proto jsem se rozhodla, že si tentokrát ten okamžik pořádně vychutnáme. Vyrazily jsme k úžasné kadeřnici Žanetce a Matylda si mohla zahrát na pořádnou modelínu s  tím pravým vlasovým rozmazlováním. Ono to totiž s vlasovou kosmetikou Kevin Murphy ani jinak nejde. Ta Vás prostě rozmazlí na první pohled. Přiznám se, že mě jako první dostaly obaly - ten líbivý design a barvy obalů jsou prostě ohromné. Navíc, produkty krásně voní a vy máte pocit, že se právě procházíte zahradou plnou růží, ibišků nebo se na chvilku ocitnete pod australskou limetkou. Nemusím ani přehánět, ale všichni, kteří Kevina vyzkoušíte, dáte mi za pravdu.
I když byla Matylda nachystaná na "šmik, šmik", tentokrát jsme zkracování vynechaly a Matyldě jsme vlásky natočily. Říkáte si, zbytečnost. Vůbec to nebyla zbytečnost - měly jsme něco přes hodinku jen samy pro sebe a prostě jsme si to moc užily. Dodnes si pamatuji, jak jsem jako malá byla ráda, když šli chlapi na fotbal a já měla mámu jen pro sebe.  Moc ráda bych i Matyldě dala tenhle pocit jedinečnosti a aby prostě věděla, že i ona je ta má malá princezna.
S Žanet jsme si popovídaly o vlasové kosmetice, o tom, který produkt je vhodný pro jemné holčičí vlásky nebo pro ty zakudlené, které jsem již mnohokrát chtěla Matyldě ze zoufalství odstřihnout. Jsem vděčná za odborné rady, jednak které výrobky jsou ty nejlepší pro mě, velkého atopika nebo jak na začínající šediny. Jestli mi pomohou, ráda pak přidám mou zkušenost.
Matyldě neunikla ani prezentace a povídání o pudru POWDER.PUFF, který se chová jako fixační přípravek pro zvětšení objemu vlasů. Je sice vhodný pro krátké vlasy, ale Matylda musela od Kevina vyzkoušet všechno. A já si budu muset PUFF dobře schovat, protože jinak budou mít všechny panenky u nás doma pořádné háro.
Maty si hrdě odnášela ochranný šampón BALANCING.WASH, který je bez sulfátů a parabenů, bohatý na antioxidanty pro každodenní mytí vlasů. Jeho složení s obsahem Extraktu citrusu grandis obnoví zářivý a lesklý charakter  vlasů a chrání vlasy před použitím horkých žehliček a fénů. Na ty její kudliny vyzkoušíme UN.TANGLED,  kondicionér bez oplachování.

Tip pro holky z Třince a okolí. Kdo chcete Kevina vyzkoušet, určitě neváhejte Žanetce zavolat. V jejím novém útulném studiu se budete cítit jako doma a navíc budete hýčkaná jako pravá "princezna".





















Všechny produkty KEVIN.MURPHY
neobsahují sulfáty, parabeny, nejsou testovány na zvířatech.





Žádné komentáře:

Okomentovat